Presentkort i Åkersberga Centrum

Ett presentkort är en utmärkt gåva på många sätt. Om mottagaren inte önskar sig något särskilt (eller om din inspiration brister), kan han eller hon själv välja produkt i de butiker som du har valt ut. Att välja rätt presentkort är betydligt lättare än att välja rätt present – och valet av kort visar samtidigt att du har lagt ned tanke på gåvan. Att du sedan kan bestämma summan själv gör det ännu lite smidigare.

  • Skickas med posten. 
  • Kan användas i såväl Åkersberga Centrum som i CityCons andra köpcentrum
  • Är giltigt i ett år efter aktivering. 

Beställ här.

Om Åkersberga Centrum

Åkersberga Centrum, med mottot Hjärtat av Österåker hyser plats åt 60 butiker, caféer och restauranger. Här hittar du butiker i många olika branscher, bland annat sport, mode, inredning, smink och hemelektronik. Förslagsvis har mottagaren till exempel ett intresse i något av följande områden:

  • För den som vill handla mode och accessoarer finns bland annat Dressmann, H&M och Guldfynd att välja mellan.
  • Hemelektronik och prylar. För hemelektronik är Teknikmagasinet och Kjell & Company de mest namnkunniga.
  • Hemtex, Nybäddat Home säljer båda textil och heminredning.

Se hela serviceutbudet här. 

Så går det till

Presentkortet beställer du enkelt online (men det kan också handlas i automat, på plats i köpcentret). Det enda du behöver är ett betal- eller kreditkort. Välj bara var presentkortet ska skickas och bifoga en hälsning kostnadsfritt. Du har även möjlighet att få presentkortet paketerat i ett elegant kuvert mot en mindre avgift.

Presentkortet kan laddas med mellan 100 och 2 500 kronor.

Beställ här.