Buss mellan Göteborg och Stockholm

Nettbuss är ett företag som erbjuder bekväma bussresor till bra priser. Extra benutrymme, sköna fåtöljer och med service i fokus – Nettbus är ett bra alternativ för dig som planerar att åka buss mellan Göteborg och Stockholm .  

– Stora fåtöljer
– Stort benutrymme
– WiFi (gratis)
– Eluttag
– Sitt själv om du vill

Tjänster och resor

boka buss stockholmNettsbuss erbjuder resor både till och från olika platser, och har haft Sveriges nöjdaste kunder under hela nio år i rad. Att resa med Nettbuss ger en bekväm och säker resa, där god service, kvalitét och miljö står i fokus. Medans du som resenär sjunker ner i dom mjuka sätena tar chauffören dig till din destination, och samtidigt om du skonar miljön genom att resa kollektivt får du tid över till att läsa, jobba eller bara koppla av.

Att åka buss mellan Göteborg och Stockholm tar mellan sex och sju timmar.

En ny tjänst som finns hos Nettbuss är den nya appen, där man direkt kan köpa biljetter och kolla tidtabeller och annan trafikinformation. Som medlem får man dessutom bonus på alla sina köp, tillsammans med flera andra förmåner. Appen finns att ladda ned från App Store och Google Play.

Priser – Buss Stockholm Göteborg

En av Nettbuss affärsidéer är att kunna erbjuda kostnadseffektiva resor, bland annat för att locka fler till att välja bussen framför bilen. En enkel resa mellan Göteborg och Stockholm kostar ca 289 kronor för en vuxen. För barn, ungdomar, studenter och seniorer erbjuds reducerade priser.

Se aktuella priser här