Lust att gå på en udda stadsvandring i Stockholm? Testa på spökvandring. En stadsvandring med en udda touch. Vi har passat på att intervjua Stockholm Ghost Walk som är en av de aktörer som erbjuder detta.

Kortfakta:

  • 1,5 timme med kusliga berättelser
  • Med erfaren spökguide
  • Från 7 år

Pris: 120 kr

Beställ här

Vad är en historisk spökvandring?

Spökvandring är en annorlunda vandring som bjuder på Stockholms historia med fokus på mord sjukdomar, spöken och andra kusligheter. De som följer med får både smaka, känna och lukta på de historiska vingslagen.

Vilka kan följa med? Passar spökvandringen för barn?

Absolut, du bör dock tänka på att det kan vara lite läskigt för dem yngsta samt att gruppen promenerar i ca 90 minuter. Barn mellan 7-14 år kan följa med i vuxet sällskap. Barn under 7 år får stanna hemma men kan få spökvandringen återberättad av sina föräldrar som upplevde den på plats.

Hur lång är spökvandringen?

Ca 90 minuter (troligtvis några minuter längre). Bokar ni restaurang själva så boka med marginal, tråkigt att känna sig stressad under spökvandringen.

Om man vill avsluta kvällen på en kuslig restaurang – var ska man äta då?

Dom restauranger vi jobbar med idag är bland annat Gondolen, Källaren Movitz, Aifur och Fem små hus. Det går att boka enbart spökvandring eller spökvandring med middag.

Beställ här