spökvandring

Lust att gå på en udda stadsvandring i Stockholm? Testa på spökvandring. En stadsvandring med en udda touch. Vi har passat på att intervjua Stockholm Ghost Walk som är en av de aktörer som erbjuder detta.

Kortfakta:

    • 1,5 timme med kusliga berättelser
    • Med erfaren spökguide
    • Från 7 år

Pris: 250 kr

Boka online- Öppet köp till 24 timmar innan

Vad är en historisk spökvandring?

Spökvandring är en annorlunda vandring som bjuder på Stockholms historia med fokus på mord sjukdomar, spöken och andra kusligheter. De som följer med får både smaka, känna och lukta på de historiska vingslagen.

Vilka kan följa med? Passar spökvandringen för barn?

Absolut, du bör dock tänka på att det kan vara lite läskigt för dem yngsta samt att gruppen promenerar i ca 90 minuter. Barn mellan 7-14 år kan följa med i vuxet sällskap. Barn under 7 år får stanna hemma men kan få spökvandringen återberättad av sina föräldrar som upplevde den på plats.

guide spöke vandring

Beställ här

Frågor & Svar

Hur lång tid är spökvandringen?

Hur lång är spökvandringen? Ca 90 minuter (troligtvis några minuter längre). Bokar ni restaurang själva så boka med marginal, tråkigt att känna sig stressad under spökvandringen.

Var sker den guidade spökturen?

Guidade spökturen startar och slutar i Gamla Stan. Exakta platser anges vid bokning.

Vilka dagar kan turen bokas?

Måndag - Lördag är det vanligtvis möjligt att boka turer. Men det förekommer undantag. I widgeten ovan går det att se aktuella datum.