Flyga Helikopter i Stockholm

helikopter upplevelse stockholmEn upplevelse man sent kommer glömma är att flyga helikopter över Stockholm.

Kortfakta:

  • 30 Min, ca 15-20 i luften
  • 995 kr /pers
  • 3 års giltighetstid på presentkort

boka här

 

 

Med start från Bromma flygplats får man en guidad tur över Stockholms olika stadsdelar. Några kända kännetecken man ser från luften är Globen, Stadshuset och Kaknästornet med flera.

På 500 meters höjd ovanför marken ser man staden ur ett helt annorlunda perspektiv

Varje helikoptertur tar cirka 20 minuter och man kan välja mellan att åka med två vänner eller i grupp med andra som även bokar upplevelsen.

Turerna har en genomgång med förberedelser innan avfart. Detta kan vara bra för de som känner rädsla inför att flyga uppe bland molnen.

boka här

Innan helikoptern flyger iväg över huvudstadens alla delar får man som passagerare vara med om olika saker en helikopter kan åstadkomma, så som att hovra bakåt, stå still i luften och att manövrera helikoptern i olika riktningar. Alla helikoptrar är antingen tre- eller fyrsitsiga.

Det går att åka turerna året runt, det enda kravet är att varje person som åker väger under 90 kilo eller att sällskap på tre personer inte väger mer än 270 kg. För de som vill åka en extra speciell åktur går det att kombinera turen med exempelvis ett företagsevent, en svensexa, ett jubileum eller annat.

Se aktuellt erbjudande gällande helikopterflygning över Stockholm här

Se övriga helikopterupplevelser här

Frågor och Svar

Hur många passagerare kan åka samtidigt?

Helikoptern rymmer oftast 3 passagerare och en förare.

Är det viktkrav ?

Kravet är 90 kg per person. Är ni ett sällskap på 3 personer får totalvikten inte överstiga 270 krg

Hur bokar jag att flyga helikopter?

Vi marknadsför presentkort som är giltiga i 3 år. I presentkortet finns all information om hur bokning och betalning sker.