Flyga helikopter

En upplevelse man sent kommer glömma är att flyga helikopter över Stockholm.

Kortfakta:

  • 30 Min, ca 15-20 i luften
  • Upp till 3 personer i helikoptern per tur
  • 3 års giltighetstid på presentkort

1495 :-

Beställ här

Helikoptertur med start från Bromma

Med start från Bromma flygplats får man en guidad tur över Stockholms olika stadsdelar. Några kända kännetecken man ser från luften är Globen, Stadshuset och Kaknästornet med flera.På 500 meters höjd ovanför marken ser man staden ur ett helt annorlunda perspektiv.

Varje helikoptertur tar cirka 20 minuter och man kan välja mellan att åka med två vänner eller i grupp med andra som även bokar upplevelsen. Innan helikoptern flyger iväg över huvudstadens alla delar får man som passagerare vara med om olika saker en helikopter kan åstadkomma, så som att hovra bakåt, stå still i luften och att manövrera helikoptern i olika riktningar. Alla helikoptrar är antingen tre- eller fyrsitsiga.

Det går att åka turerna året runt, det enda kravet är att varje person som åker väger under 90 kilo eller att sällskap på tre personer inte väger mer än 270 kg. För de som vill åka en extra speciell åktur går det att kombinera turen med exempelvis ett företagsevent, en svensexa, ett jubileum eller annat.

Bra att veta

  • Alla åldrar är välkomna – men målsman måste vara med om personen är under 18 år
  • Hela året kan bokningar ske
  • Bokas i grupp med andra – är ni tre personer kan egen helikopter bokas
  • Baby/Småbarn 0-2 år som sitter i förälders knä behöver ingen egen biljett

Säljs som presentkort

Upplevelsen säljs som presentkort med 3 års giltighetstid och 45 dagars öppet köp. Utnyttja själv eller ge bort som present. Presentkortet kan levereras via e-post eller via post.

Så fungerar bokning

Upplevelsen bokas via Upplevelse.com med hjälp av presentkortet. På presentkortet finns ett värdebevisnummer med 12 siffror, vilka anges tillsammans med e-postadress för att logga in. När inloggningen är gjord är det bara att följa dom instruktioner som anges för att slutföra bokningen. OBS – Bokning av tid kan enbart i inloggat läge – ej via mail till Turiststockholm.se

Beställ här


Frågor och Svar

Hur många passagerare kan åka samtidigt?

Helikoptern rymmer oftast 3 passagerare och en förare.

Är det viktkrav ?

Kravet är 90 kg per person. Är ni ett sällskap på 3 personer får totalvikten inte överstiga 270 krg

Hur bokar jag att flyga helikopter?

Vi marknadsför presentkort som är giltiga i 3 år. I presentkortet finns all information om hur bokning och betalning sker.