Åk på Panorama Sightseeing buss i Stockholm

Vill du uppleva Stockholm på ett enkelt och okomplicerat sätt med en kompetent guide? Boka en 75 minuter lång busstur genom Stockholm så att du i lugn och ro kan njuta av alla sevärdheter. Du kommer att få uppleva alla delar av innerstaden i en luftkonditionerad buss av premiumklass.

Så här går det till att åka med på Panorama Sightseeing i Stockholm

Bussen avgår från Gustafs Adolfs Torg i Stockholms innerstad. Du och de andra passagerarna kliver på och sätter er i moderna, bekväma bussar med luftkonditionering. Under turen guidas du via högtalarsystem från turens start till turens slut. Skillnaden mot andra typer av guidade bussturer i Stockholm är att man inte riskerar att missa delar av turen beroende på när du kliver på.

Bussen passerar många av Stockholms sevärdheter såsom Stadshuset, Kungliga Slottet och Djurgården. Guider kommer att ge dig information om dessa historiska platser samtidigt som du lugnt kan luta dig tillbaka och njuta av utsikten. När turen är slut kan du lugnt kliva av och fortsätta till fots i Stockholm om du så önskar, trygg i vetskapen att du sett många av de historiska platser som är värda ett besök.

Mer information om upplevelsen

Denna upplevelse passar alla – från sonen eller dottern till din svärmor. Låt hela familjen följa med och uppleva det vackraste av Stockholm. Bussen passerar många av Stockholms vackraste vyer, så ta gärna med dina vänner och bekanta när de är på besök och låt dem uppleva det vackraste vår huvudstad har att erbjuda.

Stockholm Panorama Sightseeing passar även varma dagar då bussarna erbjuder svalka under sommarens varmaste dagar då de alla är utrustade med luftkonditionering. Då ni alltid befinner er under tak passar turen även utmärkt de dagar de regnar. Kanske ger regnet dessutom lite extra bakgrund till de historiska skeenden och platser som våra kompetenta guider berättar om under turen?