Med Stockholmskortet (Stockholm Go City kort) ges användaren möjlighet att uppleva och besöka några av Stockholms guldkorn – så som museer, sevärdheter och guidade turer.

Kortet gäller för över 40 olika aktiviteter / attraktioner och kan köpas med giltighetstid på 1, 2, 3 eller 5 dagar.

    • Tillgång till över 40 olika aktiviteter / attraktioner
    • Levereras och används digitalt
    • Välj mellan 1, 2, 3 eller 5 dagar

Fr. 754 kr / pers

Beställ kort

Mer om Stockholmskortet

Stockholmskortet är ett upplevelsekort som ger användaren fria inträden till över 40 sevärdheter, sightseeingturer och museum i Stockholm. Några av museerna som kan besökas är bland annat Vasamuseet, Fotografiska, Nordiska, Polismuseet och Skansen.

Bland sightseeingturerna hittas bland annat Hop-on-Hop-off-bussar, Hop-on-Hop-off-båt, båttur till Vaxholm och Djurgården runt med båt. Även inträde till attraktioner så som SkyView Globen ingår.

Kortet levereras och används digitalt och giltighetstiden varierar mellan 1–5 dagar beroende på vad som väljs i samband med köpet. Mobiltelefon behövs för att visa upp en QR-kod i samband med inträde till dom olika aktiviteterna.

En digital guide ingår, där det finns möjlighet att se öppettider och eventuella bokningsinstruktioner för respektive aktivitet.

Se fler aktiviteter som ingår gratis här

stockholmkortet digitalt

Praktisk information

 

  • Giltighetstid / Varaktighet – Kortets giltighetstid är 2 år från inköpsdatum. Där efter aktiveras det i samband med den första aktiviteten och kan då användas i 1–5 dagar, beroende på vad som valts.
  • Tillgänglighet – Dom flesta av aktiviteterna / attraktionerna är tillgängliga året runt men det kan förekomma avvikelser. Se den digitala guiden eller arrangörernas hemsidor för information. 
  • Användning – Kortet är digitalt och används genom en mobiltelefon. Det kan bara användas en gång per aktivitet. För dom olika sightseeingbussarna ingår dock obegränsade turer.
  •  Övrigt – Se till att ha gott om batteri i telefonen, så att QR-koden kan scannas vid dom olika aktiviteterna.

Köp Stockholmskortet

Stockholmskortet köps till ett fast pris, levereras digitalt och kan väljas med en giltighetstid på 1, 2, 3 eller 5 dagar. Från att det köps tills det aktiveras är det giltigt i två år och aktivering sker automatiskt i samband med den första aktiviteten. Oaktiverade kort kan avbokas och då betalas hela beloppet tillbaka.

Beställ kort

Frågor och Svar

Gäller Stockholmskortet för en eller flera personer?

Kortet gäller för en person.

Måste aktiviteter och attraktioner bokas i förväg?

Vissa av aktiviteterna och attraktionerna kan behöva bokas i förväg, bland annat beroende på säsong. Mer information finns i den digitala guiden samt på dom olika aktörernas hemsidor.

Ingår resor med kollektivtrafik, så som bussar och tunnelbana, i kortet?

Nej, resor med kollektivtrafik ingår inte i Stockholmskortet. Däremot med många turistbussar och turistbåtar