lounge på arlanda

Njut av sköna sittplatser, mat och dryck i en lugn miljö. Premium flygplatslounge på Arlanda finns på Terminal 2 och Terminal 5. Köp entrebiljett i förväg – Gratis avbokning upp till 24 h innan.

  • Fri avbokning upp till 24 h innan
  • Gratis mat & dryck
  • Wi-Fi och laddningsstationer tillgängliga

 

Mer om Arlanda premium flygplanslounge

Stockholm Arlanda Airport Premium Lounge erbjuder resenärerna en skön plats att vänta på inför avgång eller vid ankomst. Loungerna finns på Terminal 2 (Aurora) och Terminal 5 (Norrsken), har många bekväma sittplatser, Wi-Fi och laddningsstationer. Perfekt för den som behöver jobba en stund eller för den som bara vill koppla av och slippa trängas med andra resenärer i den allmänna avgångsloungen.

Gratis mat och snacks finns att tillgå, även vegetariska alternativ. Dryck är också gratis – passa på att njuta av en drink, öl eller ett glas husets vin innan flygfärden.

Loungerna, som består av flera zoner med olika typer av sittmöbler, ger även tillgång internationella Tv-kanaler, tidningar, tidskrifter och flyginformation.

flygplatslounge

Praktisk information

  • Varaktighet – En biljett gäller för vistelse i upp till 3 timmar.
  • Åldersgräns – Loungerna har ingen åldersgräns men minderåriga får inte vistas i utrymmena utan vuxet sällskap. Spädbarn kommer in gratis.
  • Aurora Lounge – Är bara tillgänglig för personer som ska resa med eller anländer med ett flyg till / från Terminal 2 på ett Schengenflyg
  • Norrsken Lounge – Är i första hand tillgängligt för Schengen-passagerare som reser till / från Terminal 5. Övriga resenärer till / från Terminal 5 kan komma in i mån av plats
  • Övrigt – Giltigt boardingkort behövs för att komma in. Rökning är inte tillåtet.

Biljett till flygplatslounge på Arlanda

Biljetter köps online och är exklusivt tillgängliga via länkarna ovan/nedan. Detta via samarbetspartners med dessa lounger. Vid köpet erbjuds flexibla betalningslösningar samt möjlighet till gratis avbokning. För att få hela beloppet återbetalat måste biljetten bokas av senast 24 timmar i förväg.

Beställ biljett

Frågor & Svar

Är Arlanda Airport Premium flygplanslounger rullstolsanpassade?

Ja, loungerna är tillgängliga med rullstol.

Är det tillåtet att medha husdjur in i loungerna

Nej, det är inte tillåtet med husdjur inne i loungerna.

Måste jag resa med något särskilt flygbolag för att kunna komma in i en lounge på Arlanda?

Nej, loungerna har inga flygbolags- eller biljettklassbegränsningar.