ICEBAR BY ICEHOTELL, eller isbaren, i centrala Stockholm erbjuder en uppfriskande och nordisk upplevelse i en omgivning av skulpterad is. Aktiviteten lämpar sig för dem som inte räds några minusgrader och är ute efter rolig kväll med en välsmakande middag som avslutning. Läs mer på ICE BAR Stockholm.

Detta ingår i presentkortet:

  • Entré till ICEBAR – för två
  • Valfri drink från drinkmenyn – för två
  • Valfri varmrätt i restaurangen – för två

740 kr

Beställ här

 

Bra att veta om upplevelsen

Aktiviteten äger rum på ICEBAR BY ICEHOTELL som ligger på Vasaplan 4 i Stockholm. Personalen välkomnar gästerna till isbaren med en värmande termo-cape och ett par vantar. Det är ändå rekommenderat att själv ta med varma kläder, då temperaturen i isbaren ligger på -5 grader Celsius. Där väljer man en valfri drink ur drinklistan.

Efter en förfriskande stund i isbaren fortsätter kvällen i den intilliggande restaurangen. Där, i vanlig rumstemperatur, serveras en välsmakande middag. Tänk på att det är en valfri varmrätt som ingår i presentkortet och eventuella tillägg måste därför betalas på plats.

Restaurangen har alltid vegetariska alternativ på menyn. Önskas helt veganska alternativ behöver detta meddelas minst tre dagar innan besöket. Anmäl även eventuella allergier.

Aktiviteten är också riktad till familjer med barn. De yngre medlemmarna erbjuds en färgglad alkoholfri drink i isbaren.

ICEBAR BY ICEHOTELL

Baren öppnade 2002 och blev världens första permanenta isbar. Med permanent menas att den håller öppet året runt. Isbaren, som är belägen mitt i Stockholm, har blivit ett mycket populärt besöksmål för både Stockholmare och turister.

Varje år rivs all is ner för att byggas upp på nytt igen för att få omväxling och hylla ett speciellt tema. Isen, som till och med drinkglasen är gjorda utav, är utsågad och fraktad från Torneälven. Kända konstnärer från hela världen skulpterar och pryder isbarens samtliga detaljer.


Hotel C I Stockholm

Hotell C i Stockholm

Var? 100 meter från Centralstationen

I närheten: Drottninggatan, Slottet, Gamla Stan, Centralstationen. Har ICE-bar på hotellet!

Se lediga rum / Boka

 

Presentkortet

Presentkortet kostar 370 kronor och gäller för en person. Det är 14 dagars öppet köp och 1 års bytesrätt gäller på värdebeviset.

Frågor och svar

Hur byter jag ut presentkortet till en annan upplevelse?

Kontakta Upplevelse.com så hjälper dig att byta till valfri upplevelse.

Hur långt ifrån T-centralen ligger ICEBAR?

Det tar två minuter att gå till fots från T-centralen till ICEBAR. Ta Vasagatan norrut och sväng vänster in på Bryggargatan. ICEBAR ligger snett mitt emot Arlanda Express.

Hur många får plats i baren?

Baren har plats för 60 personer

Hur lång tid tar upplevelsen med ICEBAR & Dinner?

Räkna med 2-2,5 timmar.