Blomsterkurs i Stockholm

blomsterkurs stockholmTycker du om färg, form, doft och att skapa något med händerna? Då en blomsterkurs i Stockholm vara något för dig. I sällskap med andra likasinnade får du tillfälle att lära dig grunderna i att binda din egen bukett och hur du bäst arrangerar dina favoritblommor så att det blir samtalsämnet runt middagsbordet.

Blomsterkurs i Stockholm – Så fungerar det

blomsterkursNi samlas en kurslokal och går där igenom en kort introduktion till grunderna i arrangemang av buketter och blomsterdekorationer. Instruktörer kommer att ge er tips på hur du ska tänka runt färg, form, materialval, teknik och struktur för att få till de vackraste arrangemangen.

Efter genomgången kommer ni att få möjlighet att prova på att arrangera era egna buketter och bordsdekorationer med hjälp av det material som vi erbjuder. Det är en mycket uppskattade del av kursen där ni ges möjlighet att prova er fram – oftast under prat, skratt och djup koncentration i en salig blandning. Under hela tiden finns erfarna florister till hands för tips, idéer och kloka råd.

Du får så klart ta med dig dina blomsterarrangemang hem då ni är klara så att du kan njuta av dem och kanske få nya idéer till nästa gång du känner att inspirationen infinner sig.

Mer information om upplevelsen

Blomsterkurs i Stockholm kan bokas som presentkort och sedan utnyttjas vid valfritt tillfälle framöver. Därmed en uppskattad och smidig present till den som är intresserad av blomsterarrangemang.

Kanske är ni ansvarig för en möhippa eller svensexa och vill hitta ett trevligt sätt att umgås på? Tänk att kunna komma hem med sin egenhändigt bundna bukett till den väntande bruden eller brudgummen. Eller så kanske du har en fantastisk trädgård med blommor som du vill kunna presentera på ett mer kreativt sätt? Oavsett så kommer ni att ha en väldigt trevlig stund tillsammans med fantastiska blommor kunniga florister.

Du köper ett presentkort på upplevelsen för en person åt gången

Oavsett om ni är ett kompisgäng som vill gå en blomsterkurs tillsammans eller om du vill unna dig själv en trevlig stund så köper ni ett presentkort per person. Med hjälp av presentkortet bokar du sedan din blomsterkurs via hemsidan på ett ledigt datum som passar dig. Är ni flera så bokar ni in er på samma datum med era respektive presentkort.

  • Blomsterkursen passar både nybörjare och de som redan kan lite om blomsterarrangemang.
  • Under kursen används växtmaterial från butik och natur, men vi har även pärlor, trådar, nålar och annat som gör ditt arrangemang komplett.
  • Allt material ingår såsom blommor och floristkniv!