blomsterkurs

Tycker du om färg, form, doft och att skapa något med händerna? Då en blomsterkurs i Stockholm vara något för dig. 

Kortfakta:

  • Genomförs i grupp
  • Köps via presentkort – Giltigt i tre år
  • Ca 2 timmar
  • Året om
Beställ här

Blomsterkurs i Stockholm – Så fungerar det

Ni samlas en kurslokal och går där igenom en kort introduktion till grunderna i arrangemang av buketter och blomsterdekorationer. Instruktörer kommer att ge er tips på hur du ska tänka runt färg, form, materialval, teknik och struktur för att få till de vackraste arrangemangen.

Efter genomgången kommer ni att få möjlighet att prova på att arrangera era egna buketter och bordsdekorationer med hjälp av det material som vi erbjuder. Det är en mycket uppskattade del av kursen där ni ges möjlighet att prova er fram – oftast under prat, skratt och djup koncentration i en salig blandning. Under hela tiden finns erfarna florister till hands för tips, idéer och kloka råd.

Du får så klart ta med dig dina blomsterarrangemang hem då ni är klara så att du kan njuta av dem och kanske få nya idéer till nästa gång du känner att inspirationen infinner sig.

Köps som presentkort

Oavsett om ni är ett kompisgäng som vill gå en blomsterkurs tillsammans eller om du vill unna dig själv en trevlig stund så köper ni ett presentkort per person. Med hjälp av presentkortet bokar du sedan din blomsterkurs via hemsidan på ett ledigt datum som passar dig. Är ni flera så bokar ni in er på samma datum med era respektive presentkort.

  • Blomsterkursen passar alla – både nybörjare och de som redan kan lite om blomsterarrangemang.
  • Allt material ingår såsom blommor och floristkniv!
  • Uppskattad present – att ge bort till blomsterintresserade i julklapp eller födelsedagspresent.
Beställ här