middag med mordgåta gamla stan

Tycker du om att lyfta fram skådespelet och kommissarien i dig?  Då kan du vara med och lösa en mordgåta i sann deckaranda över en tvårättersmiddag. Mordgåta med middag är en spännande, rolig och unik upplevelse  i Stockholm.

  • Från 18 år
  • Ca 3,5 middag
  • Få en rollfigur att följa.
  • Lös mordgåtan tillsammans med andra

895 Kr

Beställ här

Lös mordmysterium i sann deckaranda

I början av upplevelsen får alla deltagarna en introduktion, en gästlista och instruktioner om kvällen och era rollfigurer. Du blir tilldelad en karaktär som du spelar under kvällen och ni slår er ner för middag. Det finns inga krav på att vara en skådespelartalang utan alla spelar efter bästa förmåga och vilja.

De ledtrådar som du och de andra bidrar med under kvällen kan du läsa dig till. Nu är det dags för mordmysteriet att lösas. Under kvällens gång kommer alla deltagarna att spela olika karaktärer och ha olika uppdrag som ska utföras och ledtrådar som bidrar till att lösa  mordgåtan.

Någon kan komma att spela tjuv, andra spelar kärlekspar och det går rykten om  att det florerar droger i sällskapet. Alla deltagarna får presentera sin teori om vem mördaren är och varför han eller hon hade motiv att genomföra mordet. Under hela kvällen finns en handledare till hjälp för att driva upplevelsen framåt.

Exempel på mordgåtor i Stockholm

Cederhalls Ridklubb:

Ordförande i Cederhalls Ridklubb, fru Amanda Cederhall, dog i förra veckan i en tragisk olycka där hon föll av sin häst. Polisen misstänker att dödsfallet inte var någon olycka utan att någon i gruppen ligger bakom händelsen. En utredning stoppar inte klubbens arbete med att köpa och sälja hästar, välja ny ordförande eller försöken att hindra andra från att förstå vad som egentligen pågår. Klubbens hästar deltar i ett lopp där stora pengar satsas på vilken häst som ska vinna. Målet för er alla är att tjäna stora pengar på hästarna, undvika att bli arresterade och samtidigt identifiera mördaren.

Balltorps Teater:

Under en föreställning på Balltorps teater sker en tragisk händelse. Under en uppsättning av “den sista ridån” har huvudrollsinnehavaren, John Doe, kollapsat på golvet, död. Publiken och skådespelarna skriker, ridån faller och misstankarna börjar. Scotland Yard griper in i den annars så lugna världen och det verkar som att John Does bortgång inte var en naturlig sådan.

Köps som presentkort

Upplevelsen bokas individuellt men genomförs i grupp med andra.  Är ni flera som vill uppleva mordgåtan  tillsammans så kan ni köpa flera presentkort och boka in er på samma datum. Hela mordmysteriet inklusive tvårättersmiddag tar cirka 3,5 timmar.

Beställ här

FAQ

Är det svårt att spela sin roll?

Nej, det är enkelt att följa rollen och instruktionerna. Det är sedan upp till varje person att engagera sig valfritt mycket i sin karaktär

Vilka datum anordnas mordgåta?

Klicka på Boka Här och läs längst ner på den länkade sidan

Går det att ångra sig?

Ja, det är 14 dagars returrätt och 3 års bytesrätt