Mordgåta med middag i Stockholm

mordgåta middag stockholm

Tycker du om att lyfta fram skådespelet och kommissarien i dig? Vill du ha möjligheten att spela en karaktär och lösa en mordgåta över en god middag tillsammans med andra?  Då kan du vara med och lösa en mordgåta i sann deckaranda över en tvårättersmiddag. För att handlingen ska röra sig framåt och alla ska få  ut så mycket som möjligt av upplevelsen så finns en professionell handledare  med som hjälper er framåt.

Så går det till att lösa ett mordmysterium i sann deckaranda

I början av upplevelsen får alla deltagarna en introduktion, en gästlista och instruktioner om kvällen och era rollfigurer. Du blir tilldelad en karaktär som du spelar under kvällen och ni slår er ner för middag. Det finns inga krav på att vara en skådespelartalang utan alla spelar efter bästa förmåga och vilja. De ledtrådar som du och de andra bidrar med under kvällen kan du läsa dig till. Nu är det dags för mordmysteriet att lösas. Under kvällens gång kommer alla deltagarna att spela olika karaktärer och ha olika uppdrag som ska utföras och ledtrådar som bidrar till att lösa  mordgåtan.

Någon kan komma att spela tjuv, andra spelar kärlekspar och det går rykten om  att det florerar droger i sällskapet. Alla deltagarna får presentera sin teori om vem mördaren är och varför han eller hon hade motiv att genomföra mordet. Under hela kvällen finns en handledare till hjälp för att driva upplevelsen framåt.

Boka presentkort här via Upplevelse.com

Mer om information om upplevelsen

Beroende på antalet deltagare och vilket datum du bokar så finns det 2 olika mordgåtor att lösa. Upplevelsen finns på 4 olika orter och bokar du in dig i Stockholm så finns det ett antal datum att välja mellan under hela året.

Cederhalls Ridklubb:

Ordförande i Cederhalls Ridklubb, fru Amanda Cederhall, dog i förra veckan i en tragisk olycka där hon föll av sin häst. Polisen misstänker att dödsfallet inte var någon olycka utan att någon i gruppen ligger bakom händelsen. En utredning stoppar inte klubbens arbete med att köpa och sälja hästar, välja ny ordförande eller försöken att hindra andra från att förstå vad som egentligen pågår. Klubbens hästar deltar i ett lopp där stora pengar satsas på vilken häst som ska vinna. Målet för er alla är att tjäna stora pengar på hästarna, undvika att bli arresterade och samtidigt identifiera mördaren.

Balltorps Teater:

Under en föreställning på Balltorps teater sker en tragisk händelse. Under en uppsättning av “den sista ridån” har huvudrollsinnehavaren, John Doe, kollapsat på golvet, död. Publiken och skådespelarna skriker, ridån faller och misstankarna börjar. Scotland Yard griper in i den annars så lugna världen och det verkar som att John Does bortgång inte var en naturlig sådan.

mordgåta stockholm

Du köper ett presentkort på upplevelsen för en person åt gången

Upplevelsen bokas individuellt men genomförs i grupp med andra. bokning sker utifrån ett antal lediga datum. Är ni flera som vill uppleva mordgåtan  tillsammans så kan ni köpa flera presentkort och boka in er på samma datum. Hela mordmysteriet inklusive tvårättersmiddag tar cirka 3,5 timmar.

– Delta i ett spännande mordmysterium i Stockholm

– Vem kan du lita på? Vem är mördaren? Varför beter sig din bordsgranne så konstigt?

– Tvårättersmiddag serveras under mordgåtan

– Upplev en god stämning, spännande stunder och lös en mordgåta tillsammans med andra

– Upplevelsen är från 18 år och pågår i cirka 3,5 timmar

Boka presentkort här via Upplevelse.com