Prova på att vara modell en dag – Stockholm

modell för en dag i stockholm

Vill du uppleva hur det är att stå i strålkastarljuset och förevigas av en professionell fotograf?

Boka upplevelsen – “Prova på att vara modell en dag i Stockholm” – Få hjälp av en makeupstylist att lyfta fram din unika stil för att sen bli fotograferad i en riktig studio.

495 :-

-Boka presentkort här via Upplevelse.com

Så går det till att vara fotomodell för en dag

Du besöker en fotostudio där du får träffa en makeupartist som hjälper dig att plocka fram din stil och den look som du vill förmedla på bilderna. Efter att du har varit i makeover-studion där du både blir sminkad och får håret fixat så är det dags att träffa fotografen. Vilken stil du ska ha och som bilden ska förmedla väljer du själv men du kan alltid fråga proffsen om råd. Du kan välja allt från en riktig rockstjärnelook till ett klassiskt porträtt eller något mer utmanande.

Efter avslutad fotosession så ingår en bild som du  får ta med hem och du kan sen välja om du vill köpa med dig fler bilder – inget köptvång utan du väljer själv om du vill ha bilden som ingår eller om du vill köpa fler.

-Boka presentkort här via Upplevelse.com

Mer om information om upplevelsen

Visste du om att det finns hundratals fotomodeller bara i Stockholm och att den bäst betalda modellen i världen tjänar över 200 miljoner kronor per år? Upplevelsen att blir modell för en dag finns på tre orter i Sverige, Stockholm, Göteborg och Norrköping och den är för alla åldrar så oavsett om du vill ge bort en present till svärmor eller om du vill uppleva något nytt och spännande med dina barn eller om du själv vill förvånas över hur vacker du egentligen är så kan det här vara något för dig.

modell för en dag

Du köper ett presentkort på upplevelsen för en person åt gången

Ett värdebevis gäller för en person vid ett tillfälle och du bokar in dig på något av de lediga datum som finns. Är ni flera som vill vara modell för en dag tillsammans så kan ni köpa flera presentkort och boka in er på samma datum. Hela upplevelsen inklusive sminkning med makeupartist och fotosession tar cirka 2 till 3 timmar.

– Upplev hur vacker du är och lyft fram din inre skönhet

– Sminkas och fotograferas i en riktig studio av proffs

– Föreviga upplevelsen med en bild att ta med hem

– En bild ingår i upplevelsen och fler kan köpas (valfritt)

– Varaktighet 2-3 timmar

-Boka presentkort här via Upplevelse.com