Vill du uppleva hur det är att stå i strålkastarljuset och förevigas av en professionell fotograf? Var modell för en dag i Stockholm – En grym upplevelse för dig eller som present. 

  • Sminkas och fotograferas av proffs
  • Kan även ske med kompis
  • En bild att ta hem ingår i priset

495 :-

Beställ här

Fotomodell för en dag

Du besöker en fotostudio där du får träffa en makeupartist som hjälper dig att plocka fram din stil och den look som du vill förmedla på bilderna. Efter att du har varit i makeover-studion där du både blir sminkad och får håret fixat så är det dags att träffa fotografen. Vilken stil du ska ha och som bilden ska förmedla väljer du själv men du kan alltid fråga proffsen om råd. Du kan välja allt från en riktig rockstjärnelook till ett klassiskt porträtt eller något mer utmanande.

Efter avslutad fotosession så ingår en bild som du  får ta med hem och du kan sen välja om du vill köpa med dig fler bilder – inget köptvång utan du väljer själv om du vill ha bilden som ingår eller om du vill köpa fler.

Köp presentkort på upplevelsen

  1. Köp värdebeviset via länken ovan
  2. Följ instruktionerna i värdebeviset för att boka tid
  3. Är ni flera som vill vara modell för en dag tillsammans så kan ni köpa flera presentkort och boka in er på samma datum.
  4. Hela upplevelsen inklusive sminkning med makeupartist och fotosession tar cirka 2 till 3 timmar.
Beställ här

FAQ

Hur lång tid tar fotningen?

Det tar ca 2-3 timmar

Hur många bilder ingår i priset?

I priset ingår att ta hem en av bilderna. Önskas fler kan det köpas på plats men det är inget köpkrav.

Kan vi byta upplevelsen?

Ja, det är 14 dagars öppet köp och även 3 års bytesrätt. Det går att byta mot annan upplevelse på Upplevelse.com i samma pris