Escape Room i Stockholm

 escape room

Vill du och dina vänner uppleva hur det är att vara instängda i ett rum fullt av mysterier, pussel och äventyr? Om du dessutom tycker om både logiska problem och att utmana din kreativitet så är Escape Room i Stockholm en spännande aktivitet för er. Här blir du och ditt team instängda i ett rum fyllt med knepiga lås och problem och enda sättet att ta er ut är att ni samarbetar, hittar ledtrådarna och löser pusslet.

Så går det till att genomföra ett Mystery Exit Room

Du och ditt lag börjar med att välja ett hemligt rum där ni ska möta utmaningarna.

Escape Room finns på flera orter i Sverige och i Stockholm finns det 5 rum att välja bland. Ni får en genomgång av berättelsen kring rummet, går in och äventyret kan börja. Ni får slå era kloka huvuden ihop för att lösa en serie problem och öppna låsen som står mellan er och friheten. Skulle tankarna låsa sig så finns det ledtrådar som hjälper er framåt. Efter utmaningen så får ni feedback på hur ni har hanterat utmaningen och hur ni som grupp står er mot andra besökare av rummet.

Ni kan vara 2-6 deltagare i ett äventyr och det tar cirka 60-90 minuter att genomföra ett rum. Escape Room i Stockholm ligger centralt bara ett stenkast från Hötorgets tunnelbanestation.

Bokning kan ske här via Upplevelse.com

Mer om information om upplevelsen

I Stockholm kan du boka något av följande rum:

Valhalla:

Efter en förlorad strid vaknar du, den vilde Grimulv, upp tillsammans med dina vikingar i en trång, mörk grav. Ni måste ta er därifrån och lösa mysterierna på vägen för att slutligen nå den eviga festen och striden i Valhall. Lyckas ni eller kommer ni istället hamna i den eviga tristessen nere hos Hel?

Crazy Grandma:

För 20 år sedan kidnappades mormor men inte utan att hon lämnade en del ledtrådar efter sig. Lyckas ni följa ledtrådarna och reda ut mysteriet så kanske ni äntligen kan frita mormor. Ni har en chans, när kidnapparna tittar bort!

The Collector:

De djupaste katakomberna hemsöks av samlaren där han förvarar sina mänskliga kvarlevor. Lyckas ni lösa gåtan och ta er ut eller slutar ni som en del av samlingen?

Mission Undercover:

Kalla krigets dagar är sedan länge förbi men nästan ingen vet att Sovjetunionen har kvar en hemlig militärbas mitt i Stockholm. Spionerna är upptäckte och du och ditt team har fått i uppdrag att ta er in och spränga basen. Lyckas ni lösa alla gåtorna och ta er ut innan allt exploderar eller blir ni kvar för att möta ert öde?

The Cell:

Världen är förstörd av ett kärnvapenkrig och du och dina vänner är några av de få som finns levande kvar. Ni är instängda i en liten fängelsecell och ni måste första lista ut hur ni ska överleva den här postapokalyptiska mardrömmen innan ni tar er ut ur fängelsecellen.

escape room stockholm

Du köper ett presentkort på upplevelsen

Bokning sker utifrån ett antal lediga datum. Eftersom upplevelsen utförs i lag om 2 till 6 personer så behöver ni köpa flera presentkort och boka in er på samma datum. Hela mysteriet inklusive avslutande feedback på er gruppinsats tar cirka 60-90 minuter.

– 5 rum att välja mellan i Stockholm och ytterligare ett par stycken på de andra orterna

– Utmana era prestationer som grupp men också din egen kreativitet och logiska problemlösningsförmåga

– Upplev äventyret med vännerna, familjen, kollegorna, möhippan eller svensexan

– 2-6 deltagare i varje mysterium och en varaktighet på 60-90 minuter.

Bokning kan ske här via Upplevelse.com