escape room

Vill du och dina vänner uppleva hur det är att vara instängda i ett rum fullt av mysterier, pussel och äventyr? Då är Escape Room i Stockholm en spännande aktivitet för er. Här blir du och ditt team instängda i ett rum och enda sättet att ta er ut är att ni samarbetar, hittar ledtrådarna och löser pusslet.

Kortfakta:

  • 2-6 Deltagare per rum
  • Välj mellan olika rum (se längre ner)
  • Presentkortet gäller i 3 år
  • 60 – 90 min
  • Nära Hötorgets tunnelbanestation

699 Kr

Beställ här

Om upplevelsen

Ni får en genomgång av berättelsen kring rummet, går in och äventyret kan börja. Ni får slå era kloka huvuden ihop för att lösa en serie problem och öppna låsen som står mellan er och friheten. Skulle tankarna låsa sig så finns det ledtrådar som hjälper er framåt. Efter utmaningen så får ni feedback på hur ni har hanterat utmaningen och hur ni som grupp står er mot andra tävlingsdeltagare av samma rummet.

Ni kan vara 2-6 deltagare i ett äventyr och det tar cirka 60-90 minuter att genomföra ett rum. Escape Room i Stockholm ligger centralt bara ett stenkast från Hötorgets tunnelbanestation.

Välj Escape Room i Stockholm

I Stockholm kan du boka något av följande rum:

Valhalla:

Efter en förlorad strid vaknar du, den vilde Grimulv, upp tillsammans med dina vikingar i en trång, mörk grav. Ni måste ta er därifrån och lösa mysterierna på vägen för att slutligen nå den eviga festen och striden i Valhall. Lyckas ni eller kommer ni istället hamna i den eviga tristessen nere hos Hel?

Crazy Grandma:

För 20 år sedan kidnappades mormor men inte utan att hon lämnade en del ledtrådar efter sig. Lyckas ni följa ledtrådarna och reda ut mysteriet så kanske ni äntligen kan frita mormor. Ni har en chans, när kidnapparna tittar bort!

The Collector:

De djupaste katakomberna hemsöks av samlaren där han förvarar sina mänskliga kvarlevor. Lyckas ni lösa gåtan och ta er ut eller slutar ni som en del av samlingen?

Mission Undercover:

Kalla krigets dagar är sedan länge förbi men nästan ingen vet att Sovjetunionen har kvar en hemlig militärbas mitt i Stockholm. Spionerna är upptäckte och du och ditt team har fått i uppdrag att ta er in och spränga basen. Lyckas ni lösa alla gåtorna och ta er ut innan allt exploderar eller blir ni kvar för att möta ert öde?

The Cell:

Världen är förstörd av ett kärnvapenkrig och du och dina vänner är några av de få som finns levande kvar. Ni är instängda i en liten fängelsecell och ni måste första lista ut hur ni ska överleva den här postapokalyptiska mardrömmen innan ni tar er ut ur fängelsecellen.

Bra att veta

  • 60 – 90 minuter äventyr
  • Presentkortet gäller för en person. Köp fler om ni är många.
  • Ett lag ska bestå av 2-6 personer
  • Från 12 år
Beställ här

FAQ

Vi vill tävla tillsammans, hur gör vi?

Beställ så många presentkort som ni är, mellan 2-6 personer. När sedan bokning sker anges alla värdekoder på samma gång

Är det läskigt?

Nej, det är klurigt och kan vara svårt - men inte läskigt. Det finns även alltid möjlighet att gå ut

Finns det åldersgräns?

Ja, 12 år