Åka vatten limousineErbjuds för tillfället inte

Boka en vattenlimousine i Stockholm. Ett lyxigare sätt att uppleva Stockholm från ytan.

Kortfakta:

  • 1,5 timme
  • För både barn och vuxna
  • Eldrivna, tystgående charterbåtar
  • Mousserande vin och tilltugg ingår

795 kr

Beställ här

Åka vattenlimousine

Älskar du att uppleva natur och vackra vyer? Är du nyfiken på att få se Sveriges huvudstad ur ett nytt perspektiv? Då kan en tur med vattenlimousin i Stockholm vara ett trevligt inslag på semestern.

Genom att åka vattenlimousin på Djurgårdskanalen får du garanterat uppleva naturen och du kommer dessutom få se Stockholm på ett sätt du kanske aldrig tidigare gjort.

Vattenlimousin är en upplevelse för alla. Det är till exempel en njutningsfull upplevelse för dig som vill göra något utöver det vanliga tillsammans med dina vänner, eller för dig som vill ta med dig din familj på en mysig familjeutflykt som även barnen kommer älska.

Då båtarna är eldrivna, och alltså rör sig helt tyst, är upplevelsen också passande för dig som vill komma bort från stadens buller och liv för en stund eller för dig som vill lära dig uppskatta det enkla och vackra.

Praktisk information

Åkturen kostar 795 kr per person och den utförs i grupp. Du kan självklart boka själv men kommer få sällskap av andra i vattenlimousinen. Turen tar ungefär 1.5 timme och går att boka under juni, juli och augusti. Upplevelsen är för alla åldrar. Ombord på vattenlimousinen bjuds det på dricka och något litet att äta.

Beställ här

 

FAQ

Var går man på och av?

Samling sker vid Kastellholmen varifrån båten även har sin avfärd

Hur bokar jag en tur?

Via länken ovan kan du köpa presentkort på vattenlimousine. Detta växlas sedan in online varpå datum och tider kan bokas

Är det ångerrätt?

Ja, 14 dagars ångerrätt och 3 års bytesrätt