Köra Speedcats i Stockholm

speedcats-stockholm
Att en Speedcat är mer kraftfull än en Ferrari i förhållande till hur tung den är säger väl det mesta. Den snabba vattenfarkosten användes ursprungligen av Sydafrikas räddningstjänst för att kunna undsätta människor i de farliga vatten som omger landets kust.

Det skulle inte dröja länge förrän de fartfyllda båtarna började köras av våghalsar i jakt på en adrenalinkick. Så småningom blev också Speedcats populära att tävla med – och nu även att uppleva som glad amatör. Prova på Speedcats i Stockholm nästa gång du besöker huvudstaden – iallafall om du älskar fart och action.

speedcatsOm upplevelsen Speedcats

I den här upplevelsen får du lära dig att behärska dessa sportbilar på vatten. Körningen sker på en rundbana i plattvatten som följer internationellt snitt, det vill säga fyra vänstersvängar och en högersväng.

Det finns två roller under upplevelsen – pilot och co-pilot. Under 2 timmar får du lära dig båda dessa roller. Först kommer instruktören att vara förare, och du co-pilot. Sedan är det din tur att testa att manövrera ett av dessa havsmonster.

Det är fart, det är adrenalin – det är Speedcats.Läs mer eller boka Speedcats i Stockholm här