stridsbåt 90 stockholm

Upplev sightseeing från den välkända Stridsbåt 90 i Stockholm skärgård.. En stridsbåtsightseeing  bjuder på både vacker utsikt och ett fartfyllt äventyr, tillsammans med spännande historia om olika militära områden.

Kortfakta:

  • Åk i ca 45 knop
  • Guider som visar och berättar
  • 2 timmars tur med fika
  • Sightseeing

845 :- 

Beställ här

Stidsbåt – Så här fungerar det

Tillsammans med andra deltagare samt erfarna guider mönstrar du på Stridsbåt 90 för att sedan ge sig ut i Stockholms skärgård. Här får du se några av dom militära och för många okända delar av just skärgården. Till varje plats finns historier som man givetvis får ta del av och deltagarna får upptäcka en helt ny sida av Stockholm.

Du kommer även att få uppleva stridsbåtens fulla potential. Den klarar av att nå en hastighet på hela 45 knop. Med lätt vikt och en kraftfull vattenjetmotor med 1000 hästkrafter kan du vänta sig en åktur utöver det vanliga.

Upplevelsen varar i ca 2 timmar. Under turens gång bjuds det på lättare fika innan man åter beger sig åter mot fast land.

stridsbåt 90 stockholm

Bra att veta inför upplevelsen

  • Sightseeingturen är inte väderberoende och det är därför viktigt att klä sig efter rådande väderlek. Bekväma kläder rekommenderas.
  • Nödvändig utrustning så som overall och flytväst ingår.
  • Turen finns tillgänglig från april till oktober. 
  • Åldersgränsen är 12 år.
  • Gravida eller personer med rygg- och nackproblematik får inte delta på grund av starka påfrestningar.
  • Upplevelsen utförs i grupp och båten har plats för totalt 12 passagerare.

Köps som presentkort

För att delta i stridsbåtsupplevelsen köps den som presentkort som finns att välja för en eller två personer. Bjud en vän eller familjemedlem med en unik och häftig tur tillsammans bland Stockholms kobbar, skär och gömda militärområden eller ge bort i present till den äventyrslystne.  Presentkortet har 14 dagars öppet köp och 1 års bytesrätt. Bokning ska ske av upplevelsen inom 12 månader.

Beställ här

Tips på liknande upplevelser

RIB-sightseeing – en annan upplevelse tills havs i Stockholms skärgård är RIB – sightseeing. Här ligger fokus på hastighet – över 50 knop – samtidigt som man beskådar några av dom natursköna områden som passeras. En unik och nervkittlande upplevelse som kommer få adrenalinet att pumpa genom kroppen. Läs mer om RIB-båtar (På Liveit.se)

Skärgården från ovan – Ett annat sätt att uppleva Stockholms skärgård är från ovan – flygandes i en helikopter. Se hur dom dryga 30 000 öarna breder ut sig nedanför, omgivna av det oändliga havet. Den är upplevelsen är en kombination av helikopterflygning och en tur i Stridsbåt 90 och passar för den som verkligen vill uppleva allt vad Stockholms skärgård har att erbjuda på ett äventyrligt sätt. Läs mer om Ribokopter turen (På Liveit.se)

FAQ

Hur många åker samtidigt?

Båten tar maximalt 12 passagerare

Går det att boka en hel båt själv?

Ja, köp 12 presentkort och kontakta sedan företaget enligt instruktionerna som medföljer.

Finns det bytesrätt?

Ja, det är 14 dagars öppet köp och 1 års bytesrätt.