Erbjuds för tillfället inte av leverantör

En smakprovning av Smörrebröd i Stockholm bjuder på den danska nationalrätten i fem olika tappningar. Till det serveras flera passande pilsner och snapsar – en avsmakningsupplevelse som får smaklökarna att hoppa av glädje.

  • Spännande avsmakningsmeny
  • Historia om Smörrebrödet
  • Gott och intressant

595:-

 


Mer om upplevelsen

Smörrebrödsprovningen i Stockholm hålls på Södermalm och här bjuds man på en väl avvägd avsmakningsmeny, där smörrebröden givetvis står i fokus. Under provningen serveras fem olika smörrebröd, tillsammans med tre olika pilsner och fem olika snapsar. Smörgåsarna görs från grunden i lokalen och pilsnern och snapsarna har valts ut från intressanta och nytänkande bryggerier.

Utöver avsmakningen av dom danska konstverken och tillhörande dryck bjuds man som deltagare även på spännande smörrebrödshistoria, samt en presentation av dom utvalda bryggerierna och brännerierna.

Vad är Smörrebröd?

Smörrebröd är en dansk klassiker och en smörgås utöver det vanliga, som på senare år blivit känd och uppskattad även utanför Danmarks gränser. Det som kännetecknar ett smörrebröd är inte brödet i sig, utan snarare pålägget, som kan varieras i oändlighet.

Smörrebröden är gjorda på en grund av grovt rågbröd och toppade och dekorerade med allt möjligt smått och gott – alltifrån leverpastej till sill. Enligt tradition serveras dom tillsammans med en läskande pilsner och en kryddig snaps – allt som behövs för en trevlig sittning.

Bra att veta

  • Upplevelsen ges på utvalda datum från september till maj.
  • Varaktighet ca 90 minuter
  • 18 års åldersgräns gäller.
  • Upplevelsen gäller för en person och kommer att utföras i grupp tillsammans med andra deltagare.
  • Den med allvarlig pälsdjursallergi avråds från att delta i upplevelsen, eftersom det ofta vistas hund i samma lokal.
  • Drick inte alkohol innan upplevelsen – Det kan påverka smaklökarna och därmed hela smakupplevelsen.

Presentkort på Smörrebrödsprovning

Upplevelsen Smörrebrödsprovning köps som presentkort och kan ges bort i present lika väl som att man kan utnyttja det själv. Varför inte bjuda med en matintresserad vän på en god och intressant smakupplevelse? Presentkorten har 14 dagars öppet köp och ett års bytesrätt.

 

FAQ

Ingår det dryck?

Ja, till smörrebröden ingår passande snapsar för alla över 18 år

Ska jag tänka på något speciellt innan?

Det enda är att inte dricka alkohol innan då smaken ofta försämras med alkohol.

Och om jag ångrar mig?

Det är 14 dagars öppet köp och 1 års bytesrätt