Skjuta pilbåge i Stockholm

skjuta pilbåge stockholm  Med kollegorna, familjen, eller vännerna. Till födelsedagsfesten, återträffen eller bara på semestern – bågskytte är en aktivitet som passar de allra flesta människor och i många olika sammanhang. Med hjälp av en kunnig instruktör kan nu alla lära upp och testa sin skjutteknik och sitt skyttesinne.

I upplevelsen ”Skjuta Pilbåge i Stockholm” ingår:

  • En till en och en halv timmar med erfaren instruktör
  • Att lära sig skjuta med en tävlingsbåge (anpassad för nybörjare)
  • Träna sin skjutteknik och fokus

Upplevelsen går såklart utmärkt att göra ensam eller med en vän. Priset avser per person.

Blir du eller din vän nästa Robin Hood?

En eller två personer?

Det går att välja mellan att tävla ensam, med en vän eller med flera vänner. Dock avser priset per person. Det går även att köpa upplevelsen med ett pris som avser två personer.

Priset som avser två personer ger rabatt. Är man många kan det därför vara en idé att köpa flera av det presentkort som avser just två personer. På så vis blir det fler i konkurrensen, och därmed en mer värdig vinnare.

skjuta bågskytte

bågskytte upplevelse

Så tävlar man i pilbåge

Sedan urminnes tider har människor tävlat i bågskytte. Det finns därmed en hel del olika sätt att tävla på. Några av de populäraste tävlingsformerna är:

  • Jakt – En jaktskyttetävling är inte exakt vad det låter som. Det är lätt att ledas att tro att det handlar om faktisk jakt – så är dock inte fallet. Istället är det bilder av djur, uppsatta på ett antal olika mål, som ska träffas.
  • Fältskytte – Till skillnad från den föregående tävlingsformen är det inga bilder på djur som ska träffas. Istället är det runda måltavlor, med fem ringar på sig, som ska träffas. Ju närmre mitten, desto högre poäng.

Boka upplevelsen Skjuta Pilbåge här