Sikta, ladda och skjut. Prova på en häftig och annorlunda upplevelse – att provskjuta tunga och kraftfulla automatvapen i Stockholm. Spänning, hög puls och adrenalinpåslag utlovas!

Kortfakta:

  • Inga förkunskaper eller licenser krävs
  • All utrustning ingår
  • Ta med vänner och familj som åskådare

1995 :-

Beställ här

Skjuta automatvapen – Om upplevelsen

För att provskjuta automatvapen i Stockholm behövs varken erfarenhet, förkunskaper eller licenser. Upplevelsen passar för alla och börjar med en säkerhetsgenomgång med en landslagsmeriterad instruktör. Man får lära sig mer om skjuttekniker och annat som är bra att veta inför ett lyckat skytte.

Varje deltagare får sedan avlossa totalt 50 skott från 3 olika typer av karbiner. Under tiden ges personlig feedback och tips från instruktören för att få ut så mycket som möjligt av skyttet, samt för att få så bra resultat som möjligt!

Upplevelsen varar i totalt ca 90 minuter och efter avslut får man med sig skjuttavlan hem, så att man kan visa upp sina resultat för nära och kära.

Viktig information

  • 18 års åldersgräns gäller
  • Nykterhet är ett krav
  • Upplevelsen är inte väderberoende
  • All nödvändig utrustning ingår – du kommer till platsen precis som du är
  • Åskådarplatser finns för vänner eller familjemedlemmar – observera dock att minimiåldern för åskådare är 12 år

Hitta hit

Köps som presentkort

För att delta i denna upplevelse köps den som presentkort innehållandes en värdekod, som löses in vid bokning. Efter köp gäller 14 dagars öppet köp och 1 års giltighetstid. Prova på att skjuta kraftfulla vapen själv, eller ge bort i present till någon som gillar spännande aktiviteter.

Beställ här

Tips på liknande upplevelser

Pistolskytte – för den som vill börja lite försiktigare finns även möjlighet att prova på pistolskytte i Stockholm. Även denna upplevelse genomförs tillsammans med erfarna instruktörer och förutom att provskjuta pistoler så får man även lära sig en del om skjuttekniker och annat.

Sniperskytte – Prova på att vara sniper, eller krypskytt, för ett tag. En häftig upplevelse som kräver precision då dom totalt 10 skotten avlossas. Inga förkunskaper eller licenser krävs – men unikt skytte är en garanti.