Erbjuds inte längre från denna leverantör

Gör ditt eget snus i Stockholm! Lägg undan dosan med det färdigköpta snuset och ta fram din alldeles egna personliga smak med hjälp från en kunnig handledare.

 


Erbjuds inte längre från denna leverantör

Blanda eget snus – Så fungerar det

Upplevelsen startar med en teoretisk inledning där deltagarna får lära sig intressanta fakta och anekdoter om snusets historia. Därefter får man själv blanda och experimentera fram sin egen unika smak med hjälp av så kallade ”flavors” – kort och gott smaksättningar. Vilka smaker som finns vid tillfället beror på säsong men två exempel som används är citrus och färska örter.

På plats under hela kursen finns en kunnig handledare som guidar deltagarna med kunskaper och tips för att ta fram den perfekta smaken. När tillverkningsprocessen och snuset är färdigt får man givetvis ta med sig en dosa av färdiga produkten hem. Bjud dina vänner på ditt egenkomponerade hantverk eller spara att njuta av vid speciella tillfällen.

Viktig information

  • Deltagaren måste ha fyllt 18 år – legitimation är ett krav
  • Varaktighet ca 1,5 h
  • Året runt – Upplevelsen finns att tillgå året runt men på utvalda datum
  • Utförs i grupp tillsammans med andra deltagare

Köp presentkort för snustillverkning

För att delta i upplevelsen köps den som presentkort. Det går lika bra att ge bort till en vän, ett syskon eller någon annan som har ett intresse av snus, som att använda det själv. 14 dagars öppet köp och 1 års bytesrätt gäller från inköpsdatumet. Presentkortet kostar 495 kronor och avser en person.  Presentkortet är giltigt i 3 år.

Beställ här

FAQ

Var sker upplevelsen?

Upplevelsen sker i Tobaks- och tändsticksmuseet i Stockholm

Går det att byta om jag ångrar mig?

Det är 14 dagars ångerrätt på presentkortet. Dessutom 3 års bytesrätt

Finns det andra tobaksrelaterade upplevelser?

Ja, stadsvandringen I tobaksarbetarnas fotspår