skjuta pistol

Prova på att skjuta pistol – en upplevelse som passar för dom flesta som gillar spännande och roliga aktiviteter. Känn adrenalinet rusa när du lägger fingret runt avtryckaren och avfyrar skott efter skott med olika pistoler.

  • 20 skott med tre olika pistoler, varav en 357 Magnum
  • Leds av landslagsmeriterade instruktörer
  • All utrustning ingår
  • Inga förkunskaper eller licenser krävs

1195 :-

Beställ här

Mer om upplevelsen – Skjuta pistol

Väl på plats börjar deltagaren med att skriva in sig och därefter delta i en säkerhetsgenomgång som rör vapen, utrustning och annat viktigt. Det hela leds av landslagsmeriterade instruktörer som berättar mer om grunderna till en bra skjutteknik – hur man ska stå, hur man ska andas, hur man ska tänka när man siktar och avfyrar en pistol.

Efter genomgång och instruktioner tas man vidare till skjutbanan där man får prova på att avlossa tre olika pistoler med 9 mm kaliber, bland annat den väl kända 357 Magnum. Totalt avlossas 20 skott – en garanterat spännande och rolig upplevelse där adrenalinet rusar genom kroppen.

Observera att man inte behöver några förkunskaper eller licenser för att delta.

Bra att veta

  • Tid – Upplevelsen varar i ca 75 minuter.
  • Tillgänglighet – Upplevelsen finns tillgänglig på utvalda datum, året runt.
  • Utrustning – All nödvändig utrustning finns på plats och ingår i upplevelsen.
  • Åldersgräns – 18 års åldersgräns gäller för att delta.
  • Åskådare – Åskådare är välkomna att titta på från särskilda platser – dock ej barn under 12 år.

 

Hitta hit

Närmsta stationer här är Solna station (pendel) och Solna centrum (tunnelbanans blåa linje). Snabbast, från centralen, är att ta norrgående pendeltåg (mot Märsta). Här är det sedan ungefär en kilometers promenad till skjutbanan. Hela resan tar ungefär 20 – 25 minuter.

Om du befinner dig nära en tunnelbanestation på den blåa linjen kan det gå snabbare att ta den istället för pendeln. Promenaden till skjutbanan från Solna centrum är ungefär 1200 meter.

Köps som presentkort

För att delta i pistolskytte i Stockholm köps upplevelsen som presentkort – att ge bort till någon annan eller att utnyttja själv. Vid köp får man en värdekod som löses in i samband med bokning och man får även 14 dagars öppet köp. Presentkortet måste utnyttjas inom ett år efter inköpsdatum. Lösenkoden kan även användas om man vill byta till annan upplevelse.

Tips på liknande upplevelser