skicka kändishälsning

Skicka en personlig videohälsning med en kändis från Stockholm till någon som ska firas eller fyller år. På Memmo.me är det enklare än någonsin att få en hälsning från en känd profil skickad till ett fan. En omtyckt överraskning som passar för de allra flesta.

  • Du kan själv önska hälsningens innehåll beroende på tillfälle. Till exempel en födelsedagshälsning eller en lyckönskning inför äktenskapet, matchen eller loppet.
  • Priset för en memmo varierar beroende på kändis. Pris hittar du på respektive profils sida på Memmo.me
  • Din memmo är din för evigt. Hälsningen kan sparas ner på mobilen eller datorn och kan tittas på obegränsat med gånger.

Fr. 150 kr

Beställ här

På Memmo.me hittar du flera hundra olika kändisar och profiler som är redo att spela in en personlig videohälsning till sina fans. Tjänsten är skapad av fans och för fans. Det är ett unikt tillfälle att som ett fan känna sig speciell och sedd av sin idol.

Skicka hälsning med kändis från Stockholm – Så gör du

  1. Välj kändis eller profil från Stockholm.
  2. Fyll i dina uppgifter och boka din memmo. Betalar gör du enkelt med kort eller swish.
  3. Du får din memmo inom 7 dagar. Kändisen spelar in hälsningen och skickar den till dig. Flertalet kändisar levererar snabbare än 7 dagar.
  4. Skicka hälsningen till personen som den är tillägnad åt eller visa den under ett speciellt ögonblick. En garanterad överraskad person kommer bli mycket glad över hälsningen.

Exempel på kändisar från Stockholm som finns på Memmo.me

Suzanne Reuter

  susanne reuter hälsning digital  

Suzanne Reuter är en av Sveriges mest älskade och hyllade skådespelerska. Reuter har synts på TV, i filmer och på teaterscenen, bland annat i Fröken Frimans Krig, Svensson Svensson och Vem är rädd för Virginia Woolf. Hon har även vunnit flertalet priser så som Guldbaggen och Svenska Akademiens teaterpris. En hälsning från Suzanne Reuter är en uppskattad gåva för den kulturintresserade.

Kennedy Bakircioglu meme

Kennedy Bakircioglu 

Klappar hjärtat extra för Hammarby IF? Då är en hälsning från Kennedy Bakircioglu en perfekt present att ge till fotbollsfantasten. Bakircioglu var och är fortfarande en uppskattad spelare som varit en del av flera viktiga avgöranden för Hammarby.

Martin Mutumba videohälsning

Martin Mutumba

Martin Mutumba är en fördetta AIK spelare som tillsammans med laget blev svensk mästare 2009. Han har sedan dess även gett ut musik och tillsammans med Erik Niva skrivit boken Äkta hela vägen. En memmohälsning från Mutumba har beskrivit som genuin och äkta. En hälsning från Mutumba uppskattas av alla som hejar på AIK.

Beställ här