flygsimulator i Stockholm - kopia

Prova flygsimulator i Stockholm och upplev känslan av att styra ett flygplan på egen hand. I en fullskalig simulator med full HD, likt sådana som riktiga piloter tränar i, kan du flyga över snöiga alptoppar eller utföra en landning på en tropisk Medelhavsö.

Kortfakta:

  • 60 minuter i simulator
  • Välj rutt själv
  • Inga förkunskaper krävs

1845 :-

Beställ här

Mer om att flyga flygsimulator

På plats träffar du din personliga instruktör för en kort genomgång av upplevelsen och vad som komma skall. Därefter väljer du själv vilken rutt man vill flyga – alltifrån över öppna alplandskap till en inrikestur i Sverige. Det finns hela 24 000 destinationer att välja bland, som alla bjuder på både spänning och utmaning.

Vill du inte flyga från en flygplats till en annan kan du istället välja att träna på den svåraste utmaningen inom pilotyrket – starter och landningar.

I cockpit, med lysande paneler, knappar och spakar, finns en 180-gradig HD-skärm som ger en förstklassig och verklighetstrogen upplevelse. Tillsammans med den erfarna instruktören rattar du det stora passagerarplanet från start till landning och det är både roligt och lärorikt att ta del av.

Upplevelsen varar i drygt 1,5 h, varav 60 minuter av dessa är i cockpit.

flyg simulator

Bra att veta inför flygningen

  • Nykterhet är ett krav
  • Vanliga kläder går bra
  • Upplevelsen är inte väderberoende utan utförs inomhus
  • Upplevelsen är tillgänglig året runt, måndag – fredag mellan 10.00-18.00

Upplevelsen köps som presentkort

För att prova på flygsimulator köps upplevelsen som presentkort. Det gäller för en person och kostar 1845 kronor. Passar bra som present till den som fascineras av pilotyrket eller helt enkelt av att bara flyga flygplan.  14 dagars öppet köp och 1 års bytesrätt gäller från och med inköpsdatum. Bokas in inom ett år från köp.

Beställ här

Andra flygupplevelser

Stridsflygsimulator – En liknande upplevelse men ändå annorlunda. Istället för ett vanligt passagerarplan får man här prova på det svenska flygvapnets kända farkoster – Viggen eller Draken. Stridsflygsimulator erbjuds just nu enbart i Gävle. En flygning som stridspilot är ett spännande äventyr som garanterat bjuder på en adrenalinkick, från start till landning.

Provflyg – Är inte en flygsimulator tillräcklig finns även möjlighet att vara delaktig i en riktig flygtur i ett två- eller fyrsitsigt plan med dubbelkommando. Tillsammans med en erfaren pilot ger man sig upp i det blå och under turens gång får man själv prova på att ta kontrollen över planet. En perfekt aktivitet att prova på för den som funderar på ett eget flygcertifikat. LÄS MER

Flygsimulator Stockhom FAQ

Kan jag betala presentkortet med faktura?

Ja det går att betala med faktura via Klarna.

Behöver jag ha några förkunskaper?

Nej – inga förkunskaper krävs för att få flyga i simulatorn.

Jag har fått förhinder, kan jag boka om tiden?

Ja, det går att omboka tiden. Vanligtvis ska ombokningen ske två veckor innan, kontakta arrangören för mer information om vad som gäller.