Hotellet Rest & Fly har gått i konkurs.
Andra hotell i närheten Arlanda är:

Rest & Fly har gått i konkurs

(Texten nedan publicerades medan Rest & Fly fanns. Vi låter texten ligga kvar för er som är intresserad av det tidigare konceptet)

Vänliga priser

Att få unna sig lite lyx i vardagen behöver inte kosta en förmögenhet. Rest & Fly har förmågan att locka en bred målgrupp av resenärer som behöver någonstans att mellanlanda, om inte bara fysiskt så även mentalt. Att kunna få stanna upp i resan, att få vila i en skön säng och bara vara innan det är dags att bege sig vidare.

Frukost och måltider

Självfallet serveras såväl frukost som middag i anslutning till hotellet. Frukosten som erbjuds dukas upp alldeles runt hörnet på Ritazza till en extrakostnad, och på restaurangen New Orleans erbjuds hotellets gäster rabatterade priser under restaurangens generösa öppettider.

Färdigbäddat

Så som i alla skönare hotell är sängarna redan färdigbäddade och gästerna kan avslappnat luta sig tillbaka för att sova en natt eller bara vila en stund. Rest & Fly erbjuder nämligen både nattrum och dagrum. Så istället för att spendera många långa timmar på flygplatsen får man chansen att komma undan, koppla av eller varför inte höra av sig till de där hemma. Rummen finns både som enkel- och som flerbäddsrum. Det finns dock ingen tv på rummet, Rest & Fly är inriktat på vila, lugn och ro. Men för den som vill se på tv finns möjlighet att göra det på Ritazza.

Dusch

För de resenärer som inte har tid att sova över eller stanna under flera timmar, men som ändå vill skölja av sig och byta om efter den långa resan och komma nyduschade och fräscha till exempelvis affärsmötet, så erbjuder hotellet duschmöjligheter och där ingår även schampo, tvål och handduk. Att duscha kan förstås även de som bokat ett rum.