Sniperskytte i Stockholm

sniper skytte stockholm

Sugen på en skarpladdad upplevelse? Då kanske Sniperskytte i Stockholm kan vara något för dig. Prova på hur det känns att vara prickskytt för en stund, när du laddar geväret, kramar avtryckaren och låter skottet gå iväg mot måltalvan.

  • 10 skott med precisionsgeväret
  • Inga förkunskaper eller licenser krävs
  • Garanterad wow-känlsa

1695:-

Sniperskytte – det här får du göra

Upplevelsen, som hålls av erfarna och kvalificerade instruktörer, börjar med en säkerhetsgenomgång och tillhörande instruktioner för vapen, skjutpositioner och utrustning. Därefter ger man sig ut på skjutbanan där man får prova på att skjuta både i stående och liggande position.

På skjutbanan finns måltavlor utplacerade på olika avstånd och varje deltagare får skjuta 10 skott var. Koncentrationen kommer vara på topp samtidig som adrenalinet pumpar genom kroppen när det äntligen är dags att trycka av och uppleva vapnets kraft och precision. Skyttet kommer att utföras i grupp med andra deltagare och avslutas med en lättare tävling.

Under hela upplevelsen finns instruktörerna (tillika prickskyttarna) med och man behöver varken tidigare erfarenheter från skytte eller några speciella licenser. Detta är ett unikt tillfälle att prova på ett ovanligt gevär oavsett om man är jägare eller ej. Vapen och annan nödvändig utrusning lånas givetvis på plats.

Viktigt att veta inför upplevelsen

  • Åldersgränsen är 18 år
  • Nykterhet är ett krav
  • Finns tillgängligt på utvalda datum mellan april och oktober.
  • Upplevelsen varar i drygt 2 timmar
  • Bär oömma kläder anpassade efter rådande väderlek, då upplevelsen hålls utomhus och devis i liggande position.
  • Kan ställas in med kort varsel vid dåligt väder.
  • Åskådare är välkomna – dock gäller 12 års åldersgräns och åskådare tillåts endast titta på från särskilda åskådarplatser.

mer om sniper

Köp presentkort för Sniperskytte

Sniperskytte köps som presentkort och är en perfekt present till den som gillar häftiga och annorlunda upplevelser. Självklart kan man köpa ett presentkort att utnyttja själv också. 14 dagars öppet köp och ett års bytesrätt gäller.

Förslag på liknande upplevelser

Pistolskytte – Pickadoller och revolvrar! Prova på pistolskytte inomhus med flera olika pistoler av olika kaliber. Lär dig mer om skjutteknik, så som skytteställning, andning och avfyrning. En spännande upplevelse för den erfarne lika väl som för nybörjaren.

Läs mer om pistolskytte

 

Lerduveskytte – Testa din pricksäkerhet i lerduveskytte – en av världens mest populära skyttegrenar. En rolig och fartfylld upplevelse där hagel möter lerduvor. Inga förkunskaper krävs för att delta och all utrustning lånas på plats.

Läs mer om lerduveskytte

 

Karbinpaketet – I den här upplevelsen får deltagaren prova på det kanske tyngsta artilleriet när det kommer till skjutvapen. Karbinpaketet är ett skyttepaket som utförs på en professionell skyttebana i Stockholm, där 50 skott skjuts med olika automatvapen. Tungt, pulshöjande och spännande.

Läs mer om karbinpaketet