Kaffet – världens kanske mest populära dryck? Har du eller någon du känner en stark kärlek till den varma och mustiga drycken finns möjlighet att delta i en härlig kaffeprovning i Stockholm.

Kortfakta:

  • Lär mer om kaffe – från böna till dryck
  • Prova olika kaffesorter
  • Testa spännande byggmetoder

545 :-

Beställ här

Kaffeprovning – Upplevelsen

Kaffeprovningen i Stockholm hålls på Johan & Nyström, ett rosteri som startade upp 2004. Dom två grundarna bjuder på en spännande och lärorik upplevelse med fokus på kaffe från olika ursprung – där man annat får lära sig mer om hur just ursprunget, odlingsmetoderna och skörden kan påverka både doft och smak. Vikten av bra råvaror är någon som vännerna brinner för och något som kommer märkas i upplevelsens upplägg.

Utöver detta får man även prova på olika byggningsmetoder som görs för hand och givetvis också provsmaka olika väldoftande och smakrika kaffesorter.

Bra att veta

  • Tillgänglighet – Kaffeprovningen ges på utvalda datum från augusti till maj.
  • Varaktighet – upplevelsen varar i ca 1,5 – 2 timmar
  • Inför besöket – se till att inte bära parfym eller andra starka dofter under upplevelsen, då det kan påverka både smaker och dofter från kaffet.

Köp kaffeprovningen som presentkort

För att delta i kaffeprovningen på Johan & Nyström i Stockholm köps den som presentkort. 14 dagars öppet köp och 1 års giltighetstid gäller. Presentkortet gäller för en person och upplevelsen utförs tillsammans med andra i grupp. En fin present att ge bort till någon eller utnyttja själv!

Beställ här

Eller bli diplomerad barista!

Är ditt intresse för kaffe större än vad en vanlig kaffeprovning kan möta? Köp presentkortet som ger dig en tre timmars utbildning i olika väldoftande kaffesorter och vilka kaffemaskiner som ska användas för att nå olika resultat och hur kaffe kan kombineras med andra smaker. Bli en diplomerad barista!

Utöver att lära sig grunderna inom kaffe ges en grundlig utbildning inom Latte Art. Med andra ord hur vackra mönster skapas i skummet på en kaffe latte. Kursen kan självklart även ges bort som presentkort till en kaffeälskade vän. Läs mer om kursen och presentkortet

(Erbjuds för tillfället bara i Göteborg)