salt och ljusbehandling Stockholm saltspa

Boka en avslappnande salt- och ljusbehandling hos Stockholm Saltspa och Yoga. En unik avslappnande upplevelse.

  • Avslappnande och välgörande
  • Se lediga tider och boka online
  • 45 minuter

Pris:  Fr 275 :-

Beställ här

Om att gå på ljusterapi

Stockholm Saltspa & Yoga ligger i Gamla Stan i Stockholm och bjuder på en otroligt avslappnad miljö. Efter att du bytt om får du sitta i en vilostol och njuga av både ljus och värme i det unika saltrummet. Många tycker att känslan påminner om att vara utomlands, vid en varm strand och den sköna varma temperaturen, 22 – 24 grader.  Andas in den salthaltiga luften som skapar en hälsosam upplevelse.

Ljusterapi i Stockholm är tillgänglig året om, men passar särskilt bra under de mörka vintermånaderna. Det har en härligt uppiggande effekt, perfekt för den tiden på året då tillgången till naturligt dagsljus är begränsad.

Behandlingen ger inga biverkningar, och dess många positiva effekter är vetenskapligt bevisade. Lamporna som används är tillverkade för medicinskt bruk och har blivit godkända enligt EU-direktiv. Ljusterapi passar för alla åldrar och tar omkring 45 minuter.

Beställ här

Frågor och Svar

Går det även att boka andra behandlingar?

Ja, det finns exempelvis massage och ackupressur att boka. Bokas besöket via länken ovan kan däremot inte dessa tillägg väljas.

Var ligger Stockholm Saltspa & Yoga?

Kornhamnstorg 49, Gamla Stan i Stockholm

Går det att köpa som presentkort?

Ja, du kan antingen boka direkt online eller köpa som presentkort på valfritt datum.