Drömmer du om att kunna baka en fantastiskt god och vacker tårta? Gå en tårtkurs i Stockholm och lära dig just det.

  • Lär dig göra magiskt vackra dekorationer
  • Lär dig teknikerna med att använda sockerpasta
  • Fika ingår!

Pris: 1 495 :- per person.

Läs mer – Beställ presentkort

Välj mellan två olika inriktningar

Bröllopstårtskurs

I kursen lär du dig hur man skapar en vacker och god tvåvåningstårta. Det gör du med hjälp av sockerpasta och en rad olika tekniker. Kursen är ungefär fem timmar lång och indelar i olika sektioner, där varje sektion täcker en viss teknik och stil.

Vad gäller dekorationerna kommer du bland annat få kunskaper i hur du skapar blommor och kantdekorationer värdigt en bröllopstårta samt hur du arrangerar och bygger en bröllopstårta.

Kurslängd: Cirka fem timmar

Kurs i sugarflowers

Vill du lära dig att göra fantastiska detaljer i sockerpasta? Då kan Kurs i Sugarflowers vara något för dig. Du lär dig, på djupet, hur du skapar realistiska blommor av sockerpasta med hjälp av olika tekniker och tips. Den här kursen håller på i ungefär sju – tio timmar och är, precis som bröllopstårtskursen, indelad i olika sektioner där varje sektion täcker en viss stil.

Kurslängd: Cirka sju till tio timmar

Läs mer – Beställ presentkort

Frågor och svar

Är det Bjuda.nu som säljer kurserna?

Nej, det är Upplevelse.com som står för tjänsten. Bjuda.nu samlar och ger information om tjänster vi tycker om. Har du frågor om kursen är det bäst att vända sig till Upplevelse direkt.

Vad är sugarpaste för något?

Sugarpaste, eller sockerpasta, kan jämföras med marsipan. Det är tacksamt att forma och smakar gott. Den stora skillnaden mellansockerpasta och marsipan är att sockerpasta inte innehåller mandel.

Finns det någon åldersgräns?

Arrangören har satt en åldersgräns på 15 år för att få delta i kursen.

Går man kursen själv?

Nej, priset 1 495 kronor gäller för en person som går kursen tillsammans med andra i grupp.