Abundo – Prenumerera på teater, bio, standup m.m.

abundo

Med Spotify får du fri tillgång till digital musik. Med Netflix ges tillgång till filmer. På samma sätt fungerar Abundo – men för kultur i alla dess former. Ett pris – för mängder av scener i Stockholm och Göteborg.

Abundo ger dig obegränsad livekultur till ett fast pris

För ett fast månadspris får du tillgång till en helt ny upplevelse. När du prenumererar på tjänsten får du i dagsläget möjlighet att besöka så mycket som 153 evenemang i Stockholm och Göteborg. I stort sett samtliga scener i de båda städerna är tillgängliga och de lägger kontinuerligt till nya föreställningar inom teater, konsert, bio, stand up, opera och show. Abonnemanget har ingen bindningstid och du kan gå på hur många föreställningar du vill.

När du abonnerar på Abundo ingår biljetter till alla anknutna evenemang och du om du vill pausa eller pröva på något nytt så kan du säga upp medlemskapet när du vill.

abundo scener

Så här gör du för att hitta just ditt evenemang;

  1. Klicka in på Abundo och sök bland de evenemang som är utlagda. Du kommer både att hitta stora kända produktioner hos de mest välbesökta scenerna och lite mer okända kort som kan vara värda att pröva på.
  2. När du väl bestämt dig så behöver du bara klicka dig fram två gånger och allt är bokat och klart. Har du valt medlemskapet ”Plus 1” har du dessutom möjlighet att boka två biljetter. Vid bokning får du ett bokningsnummer till din valda upplevelse.
abundo test

Exempel på föreställningar i juni 2018

 

Abundo är som ett Spotify för teater och scenkultur

Abundo fungerar som Spotify, Storytel och Netflix. Bli medlem, betala en månadsavgift och gå på hur många pjäser, konserter, stand up-föreställningar och filmer de vill ur Abundos utbud.

Läs mer om Abundo och boka här.