Upplev Stockholm på ett unikt och spännande sätt – Boka upplevelsen “Flyga Flygplan”!  Flygupplevelsen finns att välja med tre olika upplägg – light, medium eller heavy.

  • Ca 40 – 60 minuter i luften
  • Styr flygplanet själv – med pilot som har uppsikt
  • 2 990 – 4 990 kr
Beställ här

light flygning med pilot        flyga med pilot

Light

Upplägget ”Light” är en unik och spännande upplevelse där du som deltagare får se Stockholm och dess vackra omgivningar från ett flygplan. Förutom att delta i en flygtur ges du även möjlighet att själv styra planet – givetvis under uppsikt och med hjälp av en erfaren pilot. Upplevelsen varar i totalt 90 minuter, varav 40 minuter är flygtid. Övrig tid är avsatt för säkerhetsgenomgång, förberedelser och fotografering.

2990 :-

Medium

I upplägget ”Medium” är både den totala tidsåtgången och flygtiden något längre än i ”light”. Här spenderas drygt en timme i luften och ca 40 minuter åt genomgång, förberedelser och fotografering.

Från luften bjuds det på storslagna vyer över Stockholm och även i detta upplägg får deltagaren ta över spakarna och prova på att styra planet över staden – givetvis med hjälp och guidning från piloten.

3 990:-

Heavy

Drömmer du eller någon du känner om att läsa den kommersiella pilotutbildningen? Då är denna upplevelse perfekt – här bjuds inte bara på en 40 minuter lång flygning över Stockhlm, utan även en intressant genomgång av planet och dess grunder.

Deltagaren får inta förarsätet i planet, ta del av det avancerade och moderna system som finns i bland annat Airbus- och Boeingplan samt givetvis ställa alla tänkbara frågor som har med flygplan och pilotyrket att göra.

4 990 :-

Beställ här

 


Bästa kreditkortet för resan – Jämför och hitta rätt!

Skicka tårta inom Stockholm – Tårtbud till dörren!

Flygbiljetter – Jämför, hitta bokaFAQ

Kan en person med hjärtproblem delta i upplevelsen?

Det är upp till deltagaren själv att avgöra men upplevelsen genomförs under kontrollerade och lugna förhållanden. Börja med upplägget ”light” för att prova på och rådfråga med din läkare om du känner dig osäker.

Finns någon åldersgräns för att delta i en flygning?

Ja, åldersgränsen som gäller för samtliga flygningar är 14 år.

När på året är upplevelsen tillgänglig?

Samtliga flygningar finns tillgängliga och utförs året runt.