Make Up Kurs i Stockholm (1-2 h)

– Lär dig Make up-artistens bästa knep

Unna dig eller en vän en make up-upplevelse tillsammans med en professionell makeup artist. Kursen är på 1-2 timmar och kan genomföras på flera ställen i Stockholm. Få handfasta tips på hur du kan förbättra din sminkning.

Kortfakta:

  • 1-2 timmars make up kurs
  • Välj mellan fest- eller vardagsmakeup
  • Sminktips och råd

449 kr

Beställ här

Kurs inom make up – till vardag och fest

Make up stores kunniga personal ger dig tips och råd hur du kan tänka kring din sminkning. Vad passar bäst till vardagen, till jobbintervjun eller ett viktigt möte? Hur ska du tänka när du lägger din make up inför en fest?

Svaren får du under en halvtimmes kurs, samtidigt som du får en snygg make up efter eget önskemål. Eller är det dags att utmana dig själv? Som en tidigare kund uttryckte det:

”Make Up artisten gick utanför min comfortzone vilket jag ser som positivt!”

Lär dig professionell sminkning

Blir du aldrig nöjd med din sminkning? Har du svårt att få till make up så som visas i online-turtorials? Make up stores kurs ger dig bättre koll på vilka färger som är dina och vilka produkter som passar dig bäst. Kanske hittar du en ny favoritögonskugga.

Ta tillfället att ställa frågor om produkter och om de passar dig. Vad är det för något du saknar hemma? Alla produkter som används under make up- kursen finns i butik för dig att köpa hem.

Att få till sminkningen som vill ha det kan vara svårt men efter kursen har du kommit en bra bit på vägen. Med rätt expertis och rätt produkter kan du återskapa en professionell make-up gång på gång.

Om upplevelsen

Året runt utifrån respektive butiks öppettider och tillgängliga kurstillfällen.

Upplevelsen tar ca 1-2 timmar.

Upplevelsen gäller för en person och utförs i grupp.

Säljs som presentkort som kan lösas in inom 36 månader.

Beställ här
  • 3 Års giltighetstid
  • 45 Dagars Öppet Köp
  • Lyxig presentbox ingår

FAQ

Hur gammal måste man vara?

Minst 16 år

Finns kursen i fler städer?

Ja, presentkortet som köps kan lösas in i Örebro, Stockholm och Göteborg.

Hur sker betalning?

Klicka på BESTÄLL HÄR ovan. Du kommer då till Upplevelse.com som säljer presentkort på denna upplevelse. När beställning skett kommer även information om hur presentkortet kan lösas in.