Älskar du att njuta av en rykande kopp varmt te? I så fall kanske teprovning i Stockholm kan vara något för dig. Upptäck nya smaker, lär dig om teets historia och hur man bäst brygger den väldoftande drycken på bästa sätt.

Kortfakta:

  • Ger dig nya och spännande kunskaper om te
  • Drick så mycket te du vill
  • Passar för alla åldrar
  • Tillgängligt året runt

399:-

Beställ här

Så fungerar teprovning

När du deltar i en teprovning får du lära dig massor om växten och dryckens historia, hur det framställs, hur man brygger på bästa sätt för att få både en väldoftande och välsmakade kopp te. Teori blandat med provsmakning ger dig helt nya kunskaper och chans att upptäcka smaker du kanske inte ens visste fanns.

Du får givetvis prova på en massa olika sorter och smaker och lära dig om hur tebladens användning utvecklats över tid. Du får lära dig om dom kulturella skillnader som finns när det gäller framställning av te, samt hur tedrickandet ser ut i olika delar av världen.

Teprovningen utförs i grupp tillsammans med andra deltagare och har en varaktighet på ca 1,5 – 2 timmar. Du får under denna tid prova så mycket te du önskar – kanske upptäcker du din nya favorit.

Köp teprovning som presentkort

Vill du prova på teprovning själv eller vill du ge bort upplevelsen till någon du tycker om? Oavsett köps det som presentkort och är alltså en perfekt present till den som gillar att fördjupa sina kunskaper inom olika drycker.

Presentkortet avser en person och är giltigt i 3 år.
45 dagars öppet köp gäller.

Beställ här

Hitta till Tehuset Chaikhana