Stockholm bjuder på mycket mer än bara shopping och storstadsliv. Skärgården är otroligt vacker och här finns möjlighet att köpa presentkort för en guidad fisketur i Stockholm – bland kobbar och skär.

Kortfakta:

  • Guidad tur i Stockholms bästa fiskevatten  (Heldag)
  • Kaffe/te, kall dryck samt fika ingår
  • Fiskespö, flytväst och annan utrustning lånas på plats
  • Köps som presentkort – Gäller i 3 år

1 890 kr

Beställ här

Det här får du göra

En guidad fisketur i Stockholms skärgård är en lärorik heldagsaktivitet som börjar med en genomgång innan man ger sig iväg i båten. Med erfarna guider åker man ut till fiskeplatserna där man har chans att fånga gädda, gös eller abborre.

Man får möjlighet att prova på olika fiskemetoder så som flug-, spinn-, och jerkfiske och man får dessutom lära sig allt om dom olika fiskesätten, olika fiskar, utrustning och annat som har med just fiske att göra.

Vilken metod som passar bäst för dagen beror på väder och årstid men oavsett om man deltar under vår, sommar eller höst bjuds man på en spännande och härlig naturupplevelse vare sig man har fiskelyckan på sin sida eller inte.

fisketur stockholm recension

Bra att veta

Upplevelsen köps som presentkort och går att byta till annan upplevelse för den som önskar. Kortets hållbarhet är 3 år och 45 dagars öppet köp gäller. En fin presentask ingår i köpet för den som vill ge upplevelsen som present men det går såklart lika bra att utnyttja det själv. Presentkortet och upplevelsen gäller för en person och utförs i grupp tillsammans med andra. Åldersgränsen ligger på 4 år.

Fisketuren finns tillgänglig från tidig vår till sen höst så välj kläder efter väder. Fika ingår i turen men vill man äta en stadigare lunch under dagen tar man med det själv.

Beställ här

FAQ

Hur bokas jag en tid?

Genom att klicka på Beställ Här kommer du till företaget som säljer presentkorten. Vid köp ingår information om hur dessa kan lösas in och därmed tider bokas.

Hur länge är fisketuren?

En heldag. Exakta tider ges vid bokning.

Går det att ge bort presentkortet i present?

Ja, antingen via mail redan vid beställning eller genom att beställa en presentbox som är gratis i samband med beställning