Hotell J är ett hotell för dig som uppskattar hög kvalité och service, närhet till vatten och naturupplevelser – för ett lågt pris. Välkommen till hotellet i Nacka som är: PrisvärtHavsnäraLättillgängligt

Prisvärt 4-stjärnigt hotell

På en bra lista över hotell i Stockholm nämns att Hotel J är ”Ett av Stockholms mest prisvärda fyrstjärniga hotell med havsutsikt”. En orsak till att priset kan hållas nere kan vara läget då det inte ligger i centrala Stockholm. Kom ihåg att lägst pris alltid ges om bokning sker direkt via hotellets hemsida och inte via någon bokningssajt.

Prisexempel Weekend: Två personer i dubbelrum, frukostbuffé, tvårättersmiddag i restaurangen, tillgång till lounge och bastu.  1695 kr (ca 850 kr per person). Det är svårt att få ett dubbelrum för det priset i centrala Stockholm – men här ingår även middagen.

Havsnära

Vattnet är inte mer än stenkast bort. Njut av härlig utsikt från rummet, från en skön stol i trädgården eller via en hissnande båtupplevelse…Att hotellet ligger havsnära speglas även i rummen som har yachtstil samt i restaurangen som erbjuder skärgårdsmat.

När rummet bokas på Hotel J kan man lägga till segelupplevelse, adrenalinpumpande båttur eller fiskeupplevelse. Detta kan även bokas på plats när man checkat in och landat på hotellet.

Vågar ni testa Speedcats? En motorsport till sjöss som växer snabbt i Sverige och kan jämföra med att köra ”gocard på vatten”. Utmana varandra i en tävling i 45 knop. Ett evenemang som kan bokas av 4-80 personer direkt via hotellet.

Lite lugnare är fisket. En populär aktivitet är att kombinera fiske med segling. Är det en företagsgrupp är det vanligt att de delar upp gruppen i två där ena får börja med fiske och sedan segla medan andra gruppen gör tvärtom.

Lättillgängligt

Att hotellet är prisvärt och nära vatten innebär att det ligger en bit från de mest centrala delarna av huvudstaden. Hotellet ligger nere vid vattnet och bjuder på en skön avslappnad miljö. Men bara 500 meter från ingången ligger Nacka Strand där färjeterminalen ligger. Pendelbåten går två gånger per timme och inom 30 minuter är du inne i Stockholm City.

Det är även möjligt att ta bussen från Nacka Strand till Slussen vilket tar ca 10 minuter. Från Slussen går sedan tunnelbanan eller buss på några få minuter in till centralstationen. Att gå från Slussen till centralstation (genom gamla stan) tar ca 30 minuter.