presentkort på massage

Ge bort en gåva som skänker avkoppling. En julklapp som ger ro mitt i stressen. Låt paketet överraska med ett presentkort på massage i Stockholm.

  • 14 Dagars öppet köp
  • 3  Års bytesrätt
  • Gäller på flera ställen i Stockholm
Beställ presentkort

Hot stone massage

För den som är spänd i kroppen, som kanske har stressat för mycket den sista tiden eller som bara vill bli ompysslad kan Hot stone massage vara räddningen. Genom massage av varma, släta lavastenar och doften av ljuvliga aromaoljor slappnar man av i hela kroppen.

Massage för gravida

Massage kan även vara en underbar och efterlängtad upplevelse för en gravid vän. Att vara gravid är en otroligt spännande erfarenhet, men med den ökande tyngden kommer också krämpor, värk och trötthet.  Oavsett i vilken fas av graviditeten presentkortsinnehavaren befinner sig så anpassas massagen för att ge en stunds avkoppling och möjlighet att återigen bygga upp kroppen med ny energi.

Chokladmassage

Chokladaromen är inte bara lugnande utan sägs även vara lyckobringande. Att behandla kroppen med skön väldoftande chokladolja skapar en upplevelse för alla sinnen. Kroppen får samtidigt en skön och avstressande helkroppsmassage.

Hamam Oriental de Lux

Hamam är den turkiska varianten av ett ångbad.  Att uppleva Hamam Oriental de Lux är en massageupplevelse utöver det vanliga. Man lägger sig på en varm marmorhäll och får därefter njuta av kroppsskrubb, skuminpackning, tvagning, skummassage och tvättning och en turkisk massage. Besöket som sker i en avkopplande varm och luftfuktig miljö avslutas med en smakrik mezetallrik, med utvalda smårätter med orientaliskt eller medelhavstema. En Hamam Oriental de Lux ger inte bara tvätt och massage, men hjälper också till att skapa en frisk och välmående hy.

Muskelmassage

En muskelmassage passar lika bra för kvinnor som för män som känner sig stela i musklerna. Man behandlas av en professionell massageterapeut som hjälper till med tryck och töjning för en behandlande muskelmassage. Miljön är harmonisk och avkopplande och till sin hjälp arbetar massören med väldoftande oljor som har läkande egenskaper och en positiv inverkan på musklerna. Genom massagen kommer blodcirkulationen igång bättre och spänningarna löses upp.

Beställ presentkort