Prova på Matt-tuftning i Stockholm. En workshop i 3 timmar som lär deltagarna allt om design, garn och olika tuftningstekniker.

  • 3,5 timme
  • Kan bokas året runt
  • Skapa en egen fluffig och fin matta

1600 kr inkl. material

Läs mer eller köp värdebevis här

Matt-tuftning

Under workshopen får deltagarna möjlighet att skapa sin egen färgglada och fluffiga matta. Allt material som behövs för att skapa mattan, inklusive en tuftningspistol och en duk på 45×45 cm, samt garn, tillhandahålls av kursledarna. Dessutom ingår fika i kursavgiften.

Kursen innehåller en introduktion till tuftning som konstform och dess ursprung. Deltagarna får också lära sig grundläggande tekniker för att använda tuftningspistoler. Målet är att förverkliga en designidé i en fluffig skapelse. Efter workshopen kan deltagarna lämna sin duk i ateljén för torkning, och kursledarna kommer att limma baksidan åt dem.

Praktisk information

Upplevelsen är för en person och genomförs i grupp. Kursen är öppen för alla åldrar och hålls året om på utvalda datum. Köp ett värdebevis som har 3 års giltighetstid och bytesrätt, samt 45 dagars öppet köp. Digital leverans av kursinformation sker inom 5 minuter efter köp.