boka trollkarl

 • Gratis offert
 • Offert från flera trollkarlar på samma gång
 • Aldrig krav på bokning

Det kanske inte är det vanligaste att man som turist bokar en trollkarl (magiker) men underhållningsformen blir allt mer populär på bröllop, 50-årsfester eller företagsevent. De som uppträder kan göra stora scenshower likväl som close-up magi precis framför näsan på sina åskådare. Vad som passar bäst beror därmed på vad man vill uppnå.

Jens Jadbäck

Jens Jadbäck har i hela sju säsonger synts bland Sveriges stand up elit genom samarbeten med bland annat Kojo Akolor, Thomas Järvheden och Ann Westin. Här får man verkligen uppleva magi på hög nivå som blandas med en stor portion humor. En av de bästa i Sverige.

Jimmy Svärdhagen

Jimmy Svärdhagen är trollkarlen som passar lika bra till mindre företagsevent som till större samlingar. Han har två grundshower som han utgår ifrån som sedan anpassas utifrån besökarna. Lika känd för sina små och detaljerade trick som för hans större shower.

Daniel Samuelsson

Trollkarlen som jobbar minimalistiskt och presenterar det magiskt. Han presenterar sig själv med att hans föreställning får plats i en väska och kan anpassas helt efter önskemål.  En trollkarl som passar utmärkt för bröllop, mingel, företagsevent, personalfester m.m.

Robert Ace

Lite trollkarl – mycket ficktjuv. Det är Robert Ace. Han har blivit känd över hela världen, och framträder ofta i Stockholm, med sin unika kombination av humor, magi och fingerfärdighet.

Dozzie

Här bjuds det på fartfylld magi för hela familjen. Har en unik ”torr” humor och passar perfekt för mingelmagi då stora delar av hans trick kan utföras mitt under näsan på publiken.

Så bokar du trollkarl i Stockholm

Det går att kontakta trollkarlarna via deras hemsidor. Ett annat alternativ är att gå via bokningssidor om presenter de olika artisterna och även möjliggör utskick till flera av dem för snabbare svar på vilka som kan bokas och vad de i så fall tar. Ett exempel är Kryddafesten.se där du bland annat kan boka trollkarl i Stockholm. Offertfrågan är alltid gratis och man kan alltså välja att antingen kontakta en enda trollkarl eller skicka ut ”samtliga i området”. Ett magiskt uppträdande väntar…

Fyll i formuläret så kommer någon från förmedlingstjänsten KryddaFesten att kontakta dig inom 24 timmar.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Bevisa att du är människa genom att välja lastbil.