basta infraröd bastu boka

Bada infraröd bastu i Stockholm (Sparadiset) – Boka tid direkt online !

  • Ca 45 min i infraröd bastu
  • Boka till massage
  • Boka tid online
Läs mer eller boka tid

Prova på infraröd bastu

Prova på att bada infraröd bastu i Stockholm – en upplevelse som är både avkopplande och hälsobringande. Bastun håller en behaglig temperatur på omkring 45 – 60 grader, där dom infraröda strålarna värmer upp kroppen inifrån.

infraröd bastu

Hälsosamt och avslappnande

Den djupa uppvärmningen bidrar till ett ökat blodflöde, vilket i sin tur kan ge många positiva hälsoeffekter. Det hjälper bland annat till att mjuka upp stela muskler och leder och att öka blodcirkulationen. Uppvärmningen av kroppen bidrar även till ökad svettning som ger en effektiv avgiftning, då kroppen framför allt ser till att göra sig av med toxiner och slaggprodukter.

Andra hälsofördelar med att bada infraröd bastu är att det kan ge bättre hy, bättre sömn, motverka stress och utmattning, ge ett förbättrat immunförsvar samt en ökad ämnesomsättning.

Tid och plats

Besöket i bastun varar i 45 minuter och på plats finns handduk, schampo, balsam och givetvis dusch att låna.

Den infraröda bastun finns på Sparadiset i Stockholm och förutom att basta finns även andra behandlingar att tillgå. Det går till exempel att köpa till en 50 minuter lång massage som ges i samband med besöket.

Praktisk information

  • Plats – Sparadisets infraröda bastu finns på Kungsholmen i Stockholm
  • Tidsåtgång – ca 60 minuter, varav 45 minuter i bastun

Boka eller köps presentkort

Upplevelsen kan bokas direkt på nätet men det finns även möjlighet att köpa presentkort med 2 års giltighetstid och fri förlängning. I köpet ingår då en fin presentförpackning och det går att lägga till en personlig hälsning.

Läs mer eller boka tid

Frågor & Svar

Kommer jag märka av hälsoeffekterna av att basta infraröd bastu direkt?

Alla reagerar olika och för vissa effekter krävs regelbunden och långvarig användning. Det är dock inte omöjligt att du kommer känna dig både piggare och fräschare efter första besöket.

Finns det hälsotillstånd som gör att det inte är lämpligt att basta i en infraröd bastu?

Ja, vid pågående infektioner i tänder, leder eller i huden är det inte lämpligt att basta. Personer som äter mediciner bör rådfråga sin läkare och gravida personer bör avstå från alla typer av värmebehandlingar.

Hur många kan delta i upplevelsen samtidigt?

Bastun har plats för max 4 personer åt gången