silversmideskurs

Medverka i en eftermiddagskurs och prova på silversmide i Stockholm. Kursen varar i ca 4 timmar och leds av en professionell handledare.

  • Skapa ett eget silversmycke – från idé till färdig produkt
  • Lär mer om grundläggande tekniker i silversmide
  • Professionell handledning

1250:-

Se lediga datum

Prova på silversmide i Stockholm

Delta i en silversmideskurs i Stockholm, ledd av silversmed Lisa Rondahl Pedersen. Under kursens gång får alla deltagare själva prova på att designa och tillverka ett eget smycke, till exempel ett hänge eller en ring. Handledaren Lisa lär ut grundläggande kunskaper och tekniker inom silversmide, så som att såga, löda, fila och polera.

10 g silver per deltagare ingår och det finns möjlighet att köpa till mer för den som önskar. Även fika ingår i kursen och givetvis får alla ta med det färdiga smycket hem efter kursens slut.

silversmideskurs

Praktisk information

  • Tidsåtgång – ca 4 timmar
  • Plats – Ateljé Lisa & Eva, Södermalm
  • Åldersgräns – 10 år

Om Ateljé Lisa och Eva

Ateljé Lisa och Eva drivs av smyckesformgivarna Lisa Rondahl Pedersen och Eva Harms Oredsson. Ateljén startades 2002 och finns belägen på Timmermansgatan 9 på Södermalm i Stockholm, där ägarna arbetar med att designa och formge smycken.

Silversmideskursen leds av Lisa Rondahl Pedersen som har en gedigen utbildning inom konst och konsthantverk – bland annat en Master of Fine Art i Metallformgivning hos Konstfackskolan.

smideskurs i stockholm i silver

Boka direkt eller köp presentkort

Kursen kan bokas direkt på nätet eller köpas som presentkort.

  • Boka Direkt – Välj datum och se tid för kursen direkt.
  • Presentkort  – Vid köp av presentkort ingår en fin presentförpackning och leveransen sker inom 2–3 arbetsdagar. Försändelsen kan skickas till valfri mottagare och det finns även möjlighet att lägga till en personlig hälsning. Presentkortet har 2 års giltighetstid och fri förlängning och vidare instruktioner för bokning kommer tillsammans med kortet.
Se lediga datum

Hitta hit

Atelje Lisa & Eva ligger på Timmermansgatan 9. Åk gärna kollektivt då det är ont om parkering på Södermalm. Kollektivt – Åk tunnelbaka till Slussens T-banestation. Därifrån är det bara tio minuters promenad.

FAQ

Behövs några förkunskaper för att prova på silversmide?

Nej, det behövs inga förkunskaper.

Var i Stockholm utförs smideskursen i silver?

Kursen utförs i Ateljé Lisa och Eva på Södermalm i Stockholm.

Hur mycket kostar det att köpa till mer silver?

Hur mycket det kostar att köpa till mer silver beror på vilken mängd som önskas.