Spela Laserdome i Stockholm

laserdoom presentkort stockholm

Har du en kompis som behöver sättas på plats? Vet du att du är lite snabbare, smartare och mer taktiskt lagd än denne person? Se till att utmana honom eller henne på ett Laserdome i Stockholm så att ni får utrett en gång för alla vem som är bäst.  

Så här går det till att spela Laserdome

laserdoom stockholLaserdome utförs på specialbyggda banor inomhus – anpassade för att du ska behöva gnugga geniknölarna för att ta dig ut som segrare. Laserdome spelas med vapen som avger infraröda laserstrålar. Varje spelare har en väst på sig som tar upp dessa strålar och talar om när du blivit träffad. Till skillnad från exempelvis paintball så gör inte en träff ont – något som är skönt när du inte vill ha blåmärken.

Spelet går ut på att du ska försöka inta motståndarlagets bas – utan att de tar över din. Du måste dessutom undvika att bli träffad av motståndarna under tiden, samtidigt som du träffar så många av motståndarna som du kan. Ni väljer själva om du och din kompis vill vara i samma lag eller om ni vill spela i varsitt motståndarlag. För att vinna krävs att ni är både strategiska och snabba.

Mer information om upplevelsen

Laserdome i Stockholm köps som presentkort som sedan kan lösas in på lediga tider. Laserdome kräver inga förkunskaper och passar de flesta åldrarna. Du spelar tillsammans med en kompis (upplevelsen gäller alltså två personer) mot eller tillsammans med andra som också vill spela samtidigt som er. Ni kan välja om ni vill vara i samma lag eller spela mot varandra. Total speltid är 15 minuter – vilket brukar vara mer än nog då spelet är väldigt intensivt.

Laserdome utmanar dig både fysiskt såväl som strategiskt. För att vinna gäller det att ha en bra taktik för att kunna ta över det andra lagets bas samtidigt som du försvarar din egen. Det gäller även att samarbeta med lagkamraterna för att få ut det mesta av spelet – för att inte tala om svårigheterna i att undvika att bli träffad själv. Laserdome passar utmärkt på en möhippa eller svensexa eller som en rolig utmaning till bästa kompisen. Må bäste man eller kvinna vinna!

Du köper ett presentkort på upplevelsen för två personer åt gången

Via hemsidan köper du ett presentkort som gäller för 2 personer i Stockholm. Med hjälp av presentkortet bokar du sedan er upplevelse på ett ledigt datum som passar er via vår hemsida.

  • Vi ser till att ni får all utrustning ni behöver såsom laserdome-vapen samt väst.
  • Total speltid är 15 minuter – vi kan lova att det blir svettigt eftersom du är spelpjäsen!
  • Vi bjuder på sportdryck eller läsk i samband med ert spel.
  • Spelreglerna är enkla och lätta att förstå!