grand hotelNär det bara är det allra bästa som är gott nog ska man välja ett hotell med hela fem stjärnor. Det finns bara några få hotell med den höga standarden i Sverige och ett av dessa är Grand Hotel i Stockholm. De marknadsför sig ibland med ”Fler lyxdagar i livet” och det är verkligen vad de erbjuder. Grand Hotel är vardagslyx i hög nivå.

Rummen

På Grand Hotel finns de minsta enkelrummen upp till de största och mest exklusiva sviterna. De som vill se sviten men inte har råd att bo där en natt kan boka de i två timmar. Går att boka med eller utan behandlingar som i sådant fall kan ges uppe i sviten. Detta med en mäktig utsikt över Stockholms Slott.

Mat & Dryck

Vad är viktigast för dig vid val av restaurang? Sjöutsikt eller att restaurangen har flera stjärnor i den prestigefulla Michelinguiden?

Är det mat i absolut bästa kvalité är det matsalen ”Mathias Dahlgrens Matsalen” som ska väljas. Trevligast utsikt ger restaurangen Verandan och för vinälskaren är det Vinkällaren som absolut ska få ett besök. Här finns hela 1800 olika viner!

Spa

Grand Hotel är bland annat känd för sitt mycket fina och exklusiva spa. Ta med dig din allra käraste make/maka/vän och njut av att totalt slappna av på ”Nordic Spa & Fitness”. Njut av badet, bastun, värmen eller varför inte boka en behandling?

Har ni inte tid att sova över på hotellet går det även att boka ”Dagspaketet” Det finns i flera olika varianter med priser upp till 3100kr per person. Det handlar då om vistelser på några timmar även om namnet kan antyda annat.

Överlag är det lyx på hotellet. Men det speglar sig även i priser för rum, spa och mat.

För dyrt eller sugen på annat hotell? Se här för flera hotell för en härlig Spa Weekend