Vill du ta en paus och slappna av i storstadsbruset? I Stockholm finns ett fåtal hotell som erbjuder utomhuspooler i trevliga miljöer för att sätta guldkant på vistelsen. Koppla av i en utomhuspool efter en lång shoppingdag på stan eller stanna en hel dag på hotellet och bara njut.

The Winery Hotel
I Solna, som ligger ca 8 kilomterer ifrån Stockholms Centralstation finns det moderna The Winery Hotel. Ett unikt hotell med både egen vintillverkning i samma byggnad, en egen vingård i Toscana och en utomhuspool på taket. Hotellets rum är ombonade och utformande med en industriell känsla och har stora fönster från golv till tak med utsikt över Brunnsviken eller Arenastaden.

På hotellets exklusiva takterrass kan gästerna njuta av ett dopp i utomhuspoolen eller sträcka ut benen på en härlig solsäng. På terrassen finns även en bar där gästerna kan njuta av en drink eller prova på hotellets egna vin.

Från hotellet är det gångavstånd till Mall Of Scandinavia som erbjuder storslagen shopping. För den som vill ta sig in till Stockholms centrum så ligger tunnelbanestationen bara två minuter bort.

Welcome Hotel

Welcome Hotel kan du ta en välförtjänt paus en bit utanför Stockholms höga tempo.

Hotellet har 158 ljusa och fräscha rum inredda i skandinavisk stil, varav flera av rummen är handikapp- och allergianpassade.

Slappa på rummet, njut av en varm bastu eller ta ett dopp i den uppvärmda utomhuspoolen. I bistron serveras måltider tillagade med lokala råvaror som passar för både barnfamiljer och konferensgäster. Hotellet ligger i Järfälla och har 2 minuters gångavstånd till pendeltågstationen. Härifrån tar du dig till Stockholms centrum på ca 15 minuter.

Skepparholmen Nacka
Havsnära spa- och konferenshotellet Skepparholmen Nacka erbjuder 101 genuina rum med utsikt över havet eller Kvarnsjön. Hotellet är utmärkt för dig som vill ha närhet till Stockholm centrum men samtidigt vill befinna dig i totalt lugn och harmoni.

På hotellet finns uppvärmda pooler både inomhus och utomhus, samt en solterrass med utemöbler. Ta en bastu eller unna dig en lyxig massagebehandling. För den som vill träna under vistelsen finns ett även fitnesscenter.

I hotellets restaurang kan du som gäst boka en 3-rättersmiddag att avnjuta med panoramautsikt över havet.

Skepparholmen Nacka ligger ca 15 kilometer utanför Stockholms centrum. På gångavstånd finns Hasseluddsbryggan varifrån du kan ta dig med färja in till stan på ca 30 minuter. Det går även bra att ta sig hit med bil eller buss.

Hotellen kan bokas via Hotelspecialssom även är bild och textkälla.