åka segway i Stockholm

Med en segwaytur i Stockholm upplever du staden utan att behöva trötta ut dig. Turen varar i ca 2 timmar och leds av en erfaren guide

  • 2 timmar guidad tur
  • All nödvändig utrustning pågår
  • Utförs i mindre grupper

595 kr

 


Så här går det till att köra Segway

När du kommer fram till samlingspunkten kommer du att mötas av övriga deltagare samt dagens instruktör. Tillsammans går ni igenom hur man hanterar en Segway och ni får möjlighet att prova på att köra på ett lugnt område innan ni ger er iväg ut på egen tur.

En Segway styrs och manövreras genom att man lutar tyngdpunkten åt det håll som du vill att fordonet ska röra sig åt. Oftast får du in känslan ganska snabbt och är då redo att ge dig iväg ut på äventyr och sightseeing tillsammans med gruppen.

Tur med guide

Turen utgår från arrangörens kontor på Kungsbro strand, som ligger ett stenkast från centralstationen. Därifrån går turen vidare längs gatorna genom gamla stan, förbi sevärdheter så som kungliga slottet, Nobelmuseet, Stadshuset, Skeppsholmen och flera vackra strandmiljöer.

Segwayturen leds av en erfaren guide, varar i ca 2 timmar och ger en bra överblick över staden. En perfekt introduktion för den som besöker Stockholm för första gången eller för den som bara vill prova på att susa fram på den tvåhjuliga farkosten.

Segway och hjälm ingår, samt även regnponcho vid behov. Upplevelsen utförs i mindre grupper om max 9 personer.

Bra att känna till

  • Mötesplats – Kungsbro strand 2, Kungsholmen, Stockholm
  • Tidsåtgång – Ca 2 timmar
  • Åldersgräns – 12 års åldersgräns gäller
  • Klädsel – Kläder efter väder och fotriktiga skor rekommenderas

Boka turen online

Sightseeing på segway är en upplevelse som enkelt bokas online. Vid onlinebokning ges möjlighet till flexibla betalningsalternativ och gratis avbokning. För att hela summan ska betalas tillbaka måste avbokningen dock ske minst 24 timmar innan utsatt tid.

Beställ här

FAQ

Hur fort går en segway?

En segway åker i max 20 km i timmen. Därmed kan den framföras på cykelvägar

Finns det åldersgräns?

Ja,12 år.

Är det svårt att åka segway?

Nej men det kan ta en stund innan du behärskar den helt. Prova med instruktör i början och åk på öppna ytor