Åka Segway i Stockholm

Åka Segway i StockholmMed en segwaytur i Stockholm upplever du staden utan att behöva trötta ut dig. Många uppskattar enkelheten i att luta sig fram och kunna njuta av utsikten. En Segway är ett tvåhjuligt eldrivet fordon som du kör stående. Dessutom är Segwaykörning ett väldigt roligt transportsätt.

Så här går det till att köra Segway

segway i stockholmNär du kommer fram till samlingspunkten kommer du att mötas av övriga deltagare samt dagens instruktör. Tillsammans går ni igenom hur man hanterar en Segway och ni får möjlighet att prova på att köra på ett lugnt område innan ni ger er iväg ut på egen tur.

En Segway styrs och manövreras genom att man lutar tyngdpunkten åt det håll som du vill att fordonet ska röra sig åt. Oftast får du in känslan ganska snabbt och är då redo att ge dig iväg ut på äventyr och sightseeing tillsammans med gruppen.

Mer information om upplevelsen

Bokning för att köra segway i Stockholm bokas som presentkort. Detta presentkort används sedan när bokning sker av dag och tid. På turerna i Stockholm kan du välja mellan att köra runt på Södermalm (en tur som tar ca 120 minuter, eller runt City, Gamla Stan, Djurgården och Östermalm (denna tur tar ca 90 minuter). Oavsett vilken tur du väljer så utgår ni från Nybrokajen. Att köra Segway kräver inga förkunskaper, men vi kräver att alla som kör har reflexväst och hjälm för sin egen säkerhet.

Du köper ett presentkort på upplevelsen för en person åt gången

Oavsett om ni är ett kompisgäng som alla vill prova på att köra Segway eller om du är ensam och vill uppleva detta så köper ni ett presentkort per person. Med hjälp av presentkortet bokar du sedan din upplevelse via hemsidan på ett ledigt datum som passar dig. Varje Segwaytur tar 60-120 minuter beroende på vilken stad du bokar i samt vilken tur du väljer.

  • Segwaykörning finns på många orter såsom Stockholm, Göteborg, Jönköping m.fl.
  • De lånar ut hjälm och reflexväst till alla åkare – och Segway så klart!
  • Ta dig fram i 20 km/h – och ha roligt under tiden!
  • Segways är smidiga och lättkörda och passar de flesta.