Åka segway i StockholmMed en segwaytur i Stockholm upplever du staden utan att behöva trötta ut dig. En Segway är ett tvåhjuligt eldrivet fordon som du kör stående. Dessutom är Segwaykörning ett väldigt roligt transportsätt.

  • Från 15 år
  • 1 – 2 timmar
  • Instruktion och genomgång ingår

420 kr

Beställ här

Så här går det till att köra Segway

När du kommer fram till samlingspunkten kommer du att mötas av övriga deltagare samt dagens instruktör. Tillsammans går ni igenom hur man hanterar en Segway och ni får möjlighet att prova på att köra på ett lugnt område innan ni ger er iväg ut på egen tur.

En Segway styrs och manövreras genom att man lutar tyngdpunkten åt det håll som du vill att fordonet ska röra sig åt. Oftast får du in känslan ganska snabbt och är då redo att ge dig iväg ut på äventyr och sightseeing tillsammans med gruppen.

Mer information om upplevelsen

Bokning för att köra segway i Stockholm bokas som presentkort. Detta presentkort används sedan när bokning sker av dag och tid. På turerna i Stockholm kan du välja mellan att köra runt på Södermalm (en tur som tar ca 120 minuter, eller runt City, Gamla Stan, Djurgården och Östermalm (denna tur tar ca 90 minuter). Oavsett vilken tur du väljer så utgår ni från Nybrokajen. Att köra Segway kräver inga förkunskaper, men vi kräver att alla som kör har reflexväst och hjälm för sin egen säkerhet.

Så fungerar bokningen

  1.  Beställ presentkort här
  2. I presentkortet framgår en kod som används vid bokning
  3. Boka med koden och få bekräftelse via mail
  4. Njut av en cool Segwaytur
Beställ här

FAQ

Hur fort går en segway?

En segway åker i max 20 km i timmen. Därmed kan den framföras på cykelvägar

Finns det åldersgräns?

Ja,15 år.

Är det svårt att åka segway?

Nej men det kan ta en stund innan du behärskar den helt. Prova med instruktör i början och åk på öppna ytor