buss göteborg stockholm

Nettbuss är ett företag som erbjuder bekväma bussresor till bra priser. Extra benutrymme, sköna fåtöljer och med service i fokus – Nettbus är ett bra alternativ för dig som planerar att åka buss mellan Göteborg och Stockholm .  

Kortfakta:

– Stora fåtöljer
– WiFi (gratis)
– Eluttag
– Sitt själv om du vill

Ca 300 kr

Se resor här

Tjänster och resor

Nettsbuss erbjuder resor både till och från olika platser, och har haft Sveriges nöjdaste kunder under hela nio år i rad. Att resa med Nettbuss ger en bekväm och säker resa, där god service, kvalité och miljö står i fokus. Medans du som resenär sjunker ner i dom mjuka sätena tar chauffören dig till din destination, och samtidigt om du skonar miljön genom att resa kollektivt får du tid över till att läsa, jobba eller bara koppla av. Att åka buss mellan Göteborg och Stockholm tar mellan sex och sju timmar.

 

boka buss stockholm

Priser – Buss Stockholm Göteborg

En av Nettbuss affärsidéer är att kunna erbjuda kostnadseffektiva resor, bland annat för att locka fler till att välja bussen framför bilen. En enkel resa mellan Göteborg och Stockholm kostar ca 289 kronor för en vuxen. För barn, ungdomar, studenter och seniorer erbjuds reducerade priser.

Se resor här

Hitta till hållplatsen i Stockholm (från centralen)

Busshållplatsen är Cityterminalen i Stockholm, som ligger i Klarabergsdukten vid centralstationen. Oavsett om du kommer med regionaltåg, pendeltåg eller tunnelbana till centralstationen är det bara att följa skyltarna mot “Utgång: Klarabergsviadukten”. Det kommer innebära att du går upp “en våning” i stationsbyggnaden, relativt Vasagatan.

Om du kommer med SL-buss så finns det linjer som stannar precis rätt över gatan från Cityterminalen. Ett exempel är blåbuss 1 (Frihamnen – Stora Essingen). Hållplatsen heter då “Cityterminalen (på Kungsbron)”.