birka hostel

Birka hostel är ett modernt och prisvärt vandrarhem med en hemtrevlig prägel som är beläget mitt i Stockholm city. De har både privata rum och sovsalar, hos Birka hostel finns en plats för alla. Det går även bra att boka sovsalar för endast kvinnor.

  • Centralt beläget
  • Fri Wi-Fi
  • Sängkläder ingår i priset

boka hotell

Det stora allrummet är mysigt inrett med bord och sittplatser där det går utmärkt att plocka fram sin dator, ta en paus med sitt eget sällskap eller kanske lära känna några av de andra gästerna. Fri wi-fi finns i alla rum och allmänna utrymmen. På varje våning kan man dessutom nyttja vandrarhemmets stationära datorer.

birka hostel 2Det moderna köket delas av gästerna och är alltid fullt utrustat med kylskåp, spis, micro samt vattenkokare. Där finns också alltid gratis pasta, te och kaffe tillgängligt.

Birka hostel värnar om sina gästers säkerhet. Alla privata rum samt allmänna utrymmen har därför blivit försedda med ett effektivt sprinklersystem som är direktkopplat till SOS Alarm. För gästernas trygghet har man också utrustat alla allmänna utrymmen med kameraövervakning.

Sängkläder ingår alltid i priset, oavsett om man väljer att bo i en sovsal eller ett eget rum. I de privata rummen bäddas sängarna av personalen, men i sovsalarna är det gästernas eget ansvar. Av hygieniska skäl tillåter vandrarhemmet inte att man använder egna sängkläder eller sovsäckar.

Birka hostel är ett rök- samt alkoholfritt boende. Det är inte heller tillåtet att ta med sig husdjur. Incheckning på vandrarhemmet sker mellan kl. 14:00 och 17:00. Utcheckning är före kl. 11:00. Under receptionens öppettider finns det möjlighet att beställa tvättservice.

Hitta hit


Se fler hotell i Stockholm på cityhotels.se/hotell-stockholm