1. Hellstens Glashus

Som namnet avslöjar så kan man ana ett annorlunda hotell och det är precis just vad det är.Hellstens Glashus ligger på Södermalm i anslutning till Mariatorgets tunnelbana.

Det finns både enkelt och lyxigare singelrum men även dubbelrum och Superior. Gratis Wi-Fi.

Se utbud av lediga rum/boka


scandic malmen

2. Scandic Malmen

Vid Medborgarplatsen, med närhet till saluhallen, biopalatset och bad ligger Hotell Scandic Malmen. Här känner man tydligt Södermalms puls. Vid hörnet ligger tunnelbanan men det går lika bra att ta en promenad längs med Götgatan mot slussen eller till Södra station som ligger fem minuter bort.

Restaurangen serverar mat inspirerad av det franska köket och för den som bara vill ta något i baren finns det två att välja mellan.

Se utbud av lediga rum / Boka


Hilton Slussen

3. Hilton Stockholm Slussen

Med utsikt över vattnet och gamla stan ligger Hilton Stockholm Slussen. Som namnet avslöjar är hotellet beläget vid slussen på Södermalm.

Det finns två restauranger och en bar som erbjuder utsikt över staden. Den som vill träna kan göra det själv i fitnesscenter eller få tillgång till personlig tränare.  Välj mellan Executive-rum eller en svit med tillgång till Executive lounge. Det går även att välja mellan dubbelsäng eller enkelsängar. Wi-Fi är gratis över hela hotellet.

Se utbud av rum / Boka

4. Hotell Rival

Jodå, Hotell Rival är den gamla biografen som legat vid Mariatorget på Södermalm och som invigdes redan år 1937.

Sedan 2003 är det ett hotell med 99 rum med 194 bäddar fördelat på sju våningar. Det finns café, tre barer, bistro och en salong med 700 platser som används för konserter och shower.

Se utbud av rum / Boka


långholmen hotell

5. Långholmen Hotell

Det gamla fängelset på ön Långholmen är sedan många år tillbaka omgjort till Långholmen Hotell men känslan från förr sitter kvar i väggarna. Med säte på Södermalm, mitt i Stockholm, och med utsikt över vattnet kan man här välja mellan ett boende på vandrarhem eller hotell.

Hotellet erbjuder både enkelcell och dubbelcell, med eller utan våningssäng. Familjecellen har båda delarna. I vandrarhemmet finns både enkelcell, dubbelcell, trebäddscell eller sovsal att välja mellan.

Se utbud av rum / Boka


ersta hotell

6. Ersta konferens och hotell

Den som söker en lugn oas i centrala Stockholm ska ta en titt på Ersta konferens och hotell som har en av Södermalms vackraste vyer. Arbetet är non-profit och all vinst går till utsatta människor.

Varje rum är personligt och inget är det andra likt. De har alla en anknytning till den historia som det inretts efter. Det finns både rum med eget badrum och rum med delat badrum i korridoren. Alla rum har teve men Wi-Fi finns enbart i lobbyn. Hotellet är KRAV-certifierade och erbjuder en ekologisk frukostbuffé.

Se utbud av rum / Boka