överlevnadskurs

Delta i en 2 dagars överlevnadskurs i Stockholm – en upplevelse som alla kan ha nytta av. Ge bort i present till någon du bryr dig om eller delta själv för nya, livsviktiga kunskaper.

  • Lämplig för alla åldrar
  • Ger livsviktiga kunskaper
  • Måltider och transport ingår

3500 kr

Läs mer eller beställ

överlevnad

Om överlevnadskursen

Denna överlevnadskurs i Stockholm pågår i 2 dagar och ger deltagarna goda kunskaper för att överleva ute i naturen. Kursen leds av en instruktör som lär ut tekniker, tips och tricks för att tillgodose dom basbehov som finns hos en människa.

Mat och överlevnad

Deltagarna får bland annat lära sig att bygga ett vindskydd, att fånga fisk, hur man orienterar sig i skogen samt hur man får i sig vatten och föda – till exempel i form av ätbara växter. Kort och gott livsviktiga kunskaper för att klara av olika situationer, exempelvis om en större samhällskris någon gång skulle vara ett faktum eller om du skulle råka gå vilse.

Måltider och transport till och från utgångspunkten i Gnesta ingår.

Bra att veta

  • Genomförs i grupp – Upplevelsen utförs i grupp, tillsammans med andra deltagare
  • Åldersgräns – Upplevelsen har ingen åldersgräns
  • Tillgänglighet – Kursen genomförs under vår-höst

Köps som presentkort

Överlevnadskursen köps som presentkort hos Upplevelse.com, har 45 dagars öppet köp, 3 års giltighetstid och kan bytas mot andra upplevelser i sortimentet. Presentkortet levereras digitalt inom 5 minuter eller kärleksfullt förpackat med post inom 3–5 arbetsdagar. En fin present att ge bort till någon du bryr dig om eller varför inte att unna dig själv.

FAQ