Eggs Inc. är en ”äggstra” spännande restaurang – med fokus på ägg. Ett matställe i Stockholm för dig som älskar ägg eller vill ha en low carb måltid.

  • Måltider med fokus på ägg
  • Beställ online eller på plats
  • Low Carb & Keto Diet
Läs mer eller boka

Menyn

Eggs Inc. har en klar vision: att erbjuda god, näringsrik och hälsosam mat med ägg som huvudingrediens. Genom att använda ägg som bas i de flesta av sina rätter, strävar Eggs Inc. efter att tillhandahålla näringsrika och mättande måltider som passar både vuxna och barn. Här finns allt från klassiska frukostalternativ till mer kreativa lunch- och middagsrätter. Några av de mest populära rätterna är ägg Benedict, shakshuka, och olika typer av omeletter.

LCHF-alternativ

Utöver att ha ett äggfokus kännetecknas Eggs Inc. av ett omfattande utbud av LCHF-rätter. LCHF, vilket står för “Low Carb High Fat”, är en kosthållning som fokuserar på att minimera kolhydrater och öka intaget av hälsosamma fetter. Några exempel på LCHF-vänliga alternativ är:

  • Ägg Benedict på avokadobädd: En twist på den klassiska rätten där brödet ersätts med färsk avokado, vilket ger en krämig och mättande måltid.
  • Omelett med spenat och fetaost: En näringsrik rätt fylld med grönsaker och fetaost, perfekt för de som vill ha en mättande måltid utan kolhydrater.
  • Shakshuka: En smakrik nordafrikansk rätt bestående av ägg kokta i en kryddig tomatsås, som serveras utan bröd för att hålla kolhydratnivåerna låga.

Oavsett om du är en inbiten LCHF-anhängare eller bara letar efter en ny och spännande matupplevelse, är Eggs Inc. definitivt värt ett besök. Med sin innovativa meny och sitt fokus på hälsa och hållbarhet är Eggs Inc, något speciellt. Dessutom – se hur fina omdömen restaurangen fått på Google nedan. Äggstra fina!

Hitta hit