Bro Hof Slott GC:s Stadium Course är en golfbana som erbjuder en unik spelupplevelse för golfare på alla nivåer. Den är strategiskt utformad för att tillgodose olika färdighetsnivåer, med flera tee-alternativ som anpassar banans svårighetsgrad.

  • Sveriges bästa golfbana
  • Banor för alla
  • Boende på Bro Hof Slott
Se boende och banor här

För amatörspelare ger de gula och röda tees en njutbar runda, medan de vita och svarta tees presenterar en alltmer utmanande och tekniskt krävande upplevelse, särskilt för professionella spelare.

Design och erkännande

Stadium Course är en skapelse av Robert Trent Jones Jr, en av de mest framstående golfbanearkitekterna i världen. Hans designfilosofi innefattar att harmonisera banan med det omgivande landskapet, vilket ger en känsla av att banan naturligt tillhör sin miljö. Sedan öppningen 2007 har Stadium Course konsekvent rankats som den främsta golfbanan i Sverige. Dessutom har den uppnått global uppmärksamhet, med en plats bland de 100 bästa golfbanorna i världen enligt Platinum Clubs of the World för åren 2018-19. Banan är också erkänd som en av de bästa i Europa och har varit värd för prestigefyllda tävlingar som Nordea Masters.

 

Medlemskap och förmåner

Som en del av IMG Prestige Clubs, ett globalt nätverk av elitgolfbanor, erbjuder Bro Hof Slott GC sina medlemmar exklusiva förmåner. Medlemmarna kan boka starttider till förmånliga priser och få tillgång till andra topprankade banor runt om i världen, vilket ytterligare berikar golfupplevelsen.

 

Bro Hof Slott

Utöver golfbanan är Bro Hof Slott en historisk egendom som erbjuder en kombination av golf, boende och andra aktiviteter. Slottet och dess omgivningar är en del av den totala upplevelsen, där spelare kan njuta av den storslagna naturen och de tjänster som erbjuds. Detta inkluderar boendealternativ som gör det möjligt för gäster att förlänga sin vistelse och fullt ut ta del av allt som Bro Hof Slott har att erbjuda.

 

Sammanfattningsvis är Bro Hof Slott GC:s Stadium Course mer än bara en golfbana; det är en destination som erbjuder en helhetsupplevelse. Med sin genomtänkta design, erkännande som en av de bästa banorna i världen och kopplingen till det historiska Bro Hof Slott, representerar den en golfupplevelse i världsklass.

För ytterligare information och detaljer om bokning av starttider eller medlemskap, besök Bro Hof Slott GC:s officiella webbplats eller kontakta dem direkt via e-post.