pastakurs

Delta i en givande och välsmakande pastakurs i Stockholm, där deltagarna får tillverka egen pasta och avnjuta goda rätter tillsammans med ett glas italiensk vin. Kursen leds av en expertkock som dessutom delar med sig av sina bästa recept.

  • Tillverka färsk pasta
  • Njut av god mat och dryck
  • Flera goda recept att ta med hem

995:-

Se lediga datum

Mer om pastakursen

Fördjupa kunskaperna i det italienska köket genom att delta i en pastakurs i Stockholm. Kursen leds av en expertkock som delar med sig av sina bästa tips samtidigt som deltagarna får tillverka egen färsk pasta från grunden. Pastan används sedan för att komponera ett par olika rätter som kommer att avnjutas tillsammans med ett glas italienskt vin. I kursen ingår även en rad olika recept som deltagarna får ta med sig hem.

Kursen hålls på Eataly, som är en kombination av en saluhall och en restaurang. Eataly grundades ursprungligen i Italien men har sedan starten etablerats i ytterligare 11 länder – bland annat i Sverige.

Observera att kursen hålls på engelska.

Praktisk information

  • Plats – Eataly, Biblioteksgatan, Stockholm
  • Åldersgräns – 16 års åldersgräns gäller
  • Tidsåtgång – Ca 2,5 h

Hitta hit

Eataly ligger på Biblioteksgatan 5. Det är bara hundra meter från tunnelbanestationen Östermalmstorg. Det går även att promenera hit från Djurgårdsfärjan. Bil rekommenderas ej på grund av svårigheter med parkering.

Boka online eller köp som presentkort

Pastakursen i Stockholm kan bokas direkt online eller köpas som presentkort. Vid direktbokning finns tillgängliga datum och tider att se på hemsidan och vid köp av presentkort följer bokningsinstruktioner med vid leveransen.

Se lediga datum

Vid val av presentkort ingår en fin presentask och det finns möjlighet att lägga till en personlig hälsning. Leveransen kan ske till valfri mottagare och brukar anlända inom 2–3 arbetsdagar.


Frågor & Svar

Behöver jag ha några speciella kunskaper för att delta i pastakursen?

Nej, det behövs inga speciella kunskaper.

Kan jag delta i kursen om jag har allergier?

Personer med allergier rekommenderas att ta kontakt med arrangören innan eventuell bokning.

Kan kursen komma att ställas in med kort varsel?

Kursen kan ställas in om färre än 4 deltagare har anmält sig till det aktuella tillfället. Detta meddelas i sådana fall minst 24 timmar i förväg.