Jonna erbjuder uthyrning av cyklar med hemkörning och service på plats där allt ingår. Cykeln får du ha så länge eller så kort tid du vill.
  • Utkörning inom Stockholm ingår
  • Service, försäkring och på rullgaranti inom 48h ingår
  • Cyklar hyrs ut per månad eller  kortare perioder

Hur funkar det?
  1. Beställ –  Beställ hem cykel eller hämta själv butik. Betalkort krävs.
  2. Fel på cykeln ? Är något fel med cykeln kan du alltid får det ordnat snabbt i Jonnas butik. Kan du inte cykla till oss (t.ex. punktering) så kommer Jonna ut på plats inom 2 arbetsdagar.
  3. Lämna  tillbaka – När du inte behöver cykeln längre så lämnar du in den i Jonnas butik. Då avslutas din prenumeration.

 

Mer om Jonnas Cyklar

Jonnas cyklar erbjuder cyklar på abonnemang. Med visionen att få fler personer att cykla startades företaget, som drivs av personer med lång erfarenhet inom cykelservice.

Dom egna Jonnacyklarna togs i bruks i september 2020 och kan leasas så länge du behöver ha en. Med rörligt abonnemang kan du lämna tillbaka din cykel när du vill men det går även att välja ett abonnemang med fast bindningstid.

Fri service ingår på den komplett utrustade Jonnacyklen, som har 7 växlar, fotbroms, skivbroms, lampor, korg och lås.

FAQ

Kan jag byta in min gamla cykel om jag vill teckna ett abonnemang?

Ja, om cykeln är en vuxencykel och i gott skick finns möjlighet att byta in den. En bedömning görs alltid innan och inbytet betalas inte i kontanter, utan ger istället gratismånader för en Jonnacykel.

Får jag provcykla innan jag tecknar ett abonnemang?

Ja! Du får provacykla (nästan) hur mycket du vill.

Vad innebär egentligen ”fri service”?

Fri service innebär att all service av din cykel ingår, oavsett vad det gäller. Det går både att komma förbi på drop-in och att boka en tid för att få cykeln servad.

Går det att köpa loss cykeln när abonnemanget löpt ut?

Nej, det går inte att köpa loss en cykel. Använda cyklas återanvänds, så länge de har mer att ge.

Vad händer om cykeln blir stulen?

Om din Jonnacykel blir stulen, trots att den varit korrekt låst, blir du ersatt med en ny cykel. Du behöver dock betala en självrisk på 750 kronor, samt göra en polisanmälan.